דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

(4)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יצחק (צ'יקו) גבריאלוב
דומה מאוד לספינג' המרוקאי, אבל שייך לעדה הבולגרית. בצק שמרים מטוגן בשמן עמוק שאוכלים עם הרבה אבקת סוכר למעלה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם אסם
1  כף
שמרים יבשים יבשים
4  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
800  גרם
מים פושרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים היבשים ואת הסוכר. מוסיפים את המים לאט ולבסוף את המלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    משאירים את התערובת מכוסה בנילון נצמד שיתפח לנפח כפול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את האויר ומתפיחים שוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מחממים סיר עם שמן עמוק ל-150-160 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    קורצים מהבצק כדורים בקוטר שבעה ס"מ, מושכים לצדדים, יוצרים חור באמצע ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים עד שהטבעות מזהיבות והופכים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוצאים לצלחת עם נייר סופג. סמוך להגשה מפזרים מעל סוכר וטורפים.
מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים היבשים ואת הסוכר. מוסיפים את המים לאט ולבסוף את המלח.

מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

שלב 2 מתוך 6

משאירים את התערובת מכוסה בנילון נצמד שיתפח לנפח כפול.

מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

שלב 3 מתוך 6

מוציאים את האויר ומתפיחים שוב.

מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

שלב 4 מתוך 6

בינתיים מחממים סיר עם שמן עמוק ל-150-160 מעלות.

מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

שלב 5 מתוך 6

קורצים מהבצק כדורים בקוטר שבעה ס"מ, מושכים לצדדים, יוצרים חור באמצע ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים עד שהטבעות מזהיבות והופכים.

מקיצה - סופגניות מהמטבח הבולגרי (ספינש)

שלב 6 מתוך 6

מוצאים לצלחת עם נייר סופג. סמוך להגשה מפזרים מעל סוכר וטורפים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ז זיוה

אהבתי ואוהבת❤️❤️

א אברמיקו

מאוד

נ נסימיקו

מאד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל בלקני
  • מקור החלבון
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים