דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרקוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרקוש

מרקוש

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מרק ירקות טעים ומלא הפתעות, שאפשר להכין גם עם הילדים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול
2 
גזר בינוניים
1 
בטטה בינונית
1 
תפוח אדמה גדול
2 
קישוא
1  גבעול
סלרי
5  עלים
סלרי
5  כפות
שמן קנולה
8  כוסות
מים
3  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
0.75  כוס
פתיתים אפויים טבעות אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את כל הירקות. חותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לקערית. חותכים את שאר הירקות הקלופים לקוביות ומעבירים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שופכים את השמן לסיר ומחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים עד שיזהיב. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
  • שלב 3

    0 דקות
    חוצים את גבעול הסלרי וחותכים כל חלק לקוביות קטנות. מוסיפים לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים בזהירות את הירקות ומערבבים בכף עץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    שופכים את המים לסיר ומוסיפים את אבקת המרק. מערבבים בכף עץ עד שכל האבקה נמסה. אם נוצרים גושים מועכים אותם בעזרת הכף על דופן הסיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    קושרים את עלי הסלרי וגבעולי השמיר בעזרת גומייה ומוסיפים לסיר. מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
  • שלב 7

    0 דקות
    כעבור חצי שעה, מכבים את האש ומוציאים מהסיר את עלי הסלרי והשמיר הקשורים, מוסיפים את המלח, הפלפל והפתיתים ומערבבים בזהירות. מכסים את הסיר ונותנים למרק לעמוד כרבע שעה.
  • שלב 8

    0 דקות
    כעבור רבע שעה מערבבים בזהירות את המרק, מוזגים אותו לקערות ומגישים. בתיאבון!
מרקוש

שלב 1 מתוך 8

קולפים את כל הירקות. חותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לקערית. חותכים את שאר הירקות הקלופים לקוביות ומעבירים לקערה.

מרקוש

שלב 2 מתוך 8

שופכים את השמן לסיר ומחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים עד שיזהיב. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

מרקוש

שלב 3 מתוך 8

חוצים את גבעול הסלרי וחותכים כל חלק לקוביות קטנות. מוסיפים לקערה.

מרקוש

שלב 4 מתוך 8

כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים בזהירות את הירקות ומערבבים בכף עץ.

מרקוש

שלב 5 מתוך 8

שופכים את המים לסיר ומוסיפים את אבקת המרק. מערבבים בכף עץ עד שכל האבקה נמסה. אם נוצרים גושים מועכים אותם בעזרת הכף על דופן הסיר.

מרקוש

שלב 6 מתוך 8

קושרים את עלי הסלרי וגבעולי השמיר בעזרת גומייה ומוסיפים לסיר. מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.

מרקוש

שלב 7 מתוך 8

כעבור חצי שעה, מכבים את האש ומוציאים מהסיר את עלי הסלרי והשמיר הקשורים, מוסיפים את המלח, הפלפל והפתיתים ומערבבים בזהירות. מכסים את הסיר ונותנים למרק לעמוד כרבע שעה.

מרקוש

שלב 8 מתוך 8

כעבור רבע שעה מערבבים בזהירות את המרק, מוזגים אותו לקערות ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים