דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניצה ששון
איזון מושלם של טעמים במנת עוף מוקפץ בסגנון אסייתי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
חזה עוף (חתוך לקוביות)
1 
חלמון
1  כוס
קורנפלור
4  כפות
מים
0.5  שקית
אבקת אפייה
0  לפי הטעם
מלח
1  כוס
שמן קנולה
4  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
חומץ
1  כף
סוכר לבן
2  כפות
רוטב נוסח סצ'ואן 290 מ"ל
1  כף
קורנפלור מומסים יחד
3  כפות
שמן זית
1 
בצל פרוס לרצועות
1 
פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
1 
פלפל ירוק חתוך לקוביות גסות
1 
פלפל אדום חריף פרוס לטבעות (אפשר לשחק עם הכמות בהתאם למידת החריפות האהובה)
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה קטנה מקציפים את החלבון.
  • שלב 2

    4 דקות
    בקערה נוספת ממיסים את הקורנפלור עם מעט מים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ואת אבקת האפייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את החלבון המוקצף לקערה הנוספת.
  • שלב 4

    10 דקות
    טובלים את קוביות חזה העוף בטמפורה אחת, אחת ומטגנים בסיר עמוק עם שמן הקנולה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בסיר קטן שמים את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומכבים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את הפלפלים ואת קוביות חזה העוף. מערבבים ולבסוף מוסיפים את הרוטב.
נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

שלב 1 מתוך 6

בקערה קטנה מקציפים את החלבון.

נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

שלב 2 מתוך 6

בקערה נוספת ממיסים את הקורנפלור עם מעט מים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ואת אבקת האפייה.

נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את החלבון המוקצף לקערה הנוספת.

נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

שלב 4 מתוך 6

טובלים את קוביות חזה העוף בטמפורה אחת, אחת ומטגנים בסיר עמוק עם שמן הקנולה.

נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

שלב 5 מתוך 6

בסיר קטן שמים את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומכבים.

נתחוני עוף ופלפלים מוקפצים

שלב 6 מתוך 6

מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את הפלפלים ואת קוביות חזה העוף. מערבבים ולבסוף מוסיפים את הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחוני עוף ברוטב סאטה

    נתחוני עוף ברוטב סאטה

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים