דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סבמוסק חומוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סבמוסק חומוס

סבמוסק חומוס

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
כיסוני שמרים מטוגנים ממולאים בחומוס. מומלץ להגיש לצד סלט טרי.

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.25  כוס
שמן קנולה
1 
ביצה
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
סוכר לבן
0.5  כוס
מים
500  גרם
גרגירי חומוס מבושל, טחון
0.5  כפית
פלפל שחור
0.25  כפית
מלח
0.25  כפית
כורכום
1 
בצל קצוץ, מטוגן
0.5  בקבוק
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    120 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-120 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את הבצק ומחלקים אותו ל-25 חתיכות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגלגלים כל חתיכה לכדור ופורסים אותו עם מערוך.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממלאים כל חתיכה עם כף גדושה של מילוי, מקפלים לחצי ומהדקים היטב.
  • שלב 6

    2 דקות
    מחממים שמן במחבת ומטגנים 2 דקות מכל צד על אש גבוהה.
סבמוסק חומוס

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-120 דקות.

סבמוסק חומוס

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה.

סבמוסק חומוס

שלב 3 מתוך 6

מוציאים את הבצק ומחלקים אותו ל-25 חתיכות.

סבמוסק חומוס

שלב 4 מתוך 6

מגלגלים כל חתיכה לכדור ופורסים אותו עם מערוך.

סבמוסק חומוס

שלב 5 מתוך 6

ממלאים כל חתיכה עם כף גדושה של מילוי, מקפלים לחצי ומהדקים היטב.

סבמוסק חומוס

שלב 6 מתוך 6

מחממים שמן במחבת ומטגנים 2 דקות מכל צד על אש גבוהה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים