דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סהרונים במילוי תמרים ובוטנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן יגיל
מאפי בצק שמרים במילוי טבעי בארומות וניל ורום. נפלא להגשה ולפינוק של אמצע היום

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1.5  כוסות
מים פושרים
100  גרם
מרגרינה
4  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כף
שומשום
1 
ביצה טרופה
250  גרם
תמר
0.33  כוס
סוכר לבן
200  גרם
בוטנים קצוצים
1  כפית
תמצית וניל
1  כפית
תמצית רום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק, לשים ממושכות עד קבלת בצק רך ומבריק
  • שלב 2

    0 דקות
    לכסות ולהתפיח כשעה במקום חמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לטחון את התמרים. לערבב את כל חומרי המילוי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לרדד את הבצק לעובי חצי ס"מ ולקרוץ עיגולים עם כוס או חותכן.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשים מילוי במרכז כל עיגול, לקפל לשניים לחצי עיגול ולהדק קצוות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מתפיחים בשנית כ-20 דק'.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות.
סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 1 מתוך 8

מערבבים את כל חומרי הבצק, לשים ממושכות עד קבלת בצק רך ומבריק

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 2 מתוך 8

לכסות ולהתפיח כשעה במקום חמים.

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 3 מתוך 8

לטחון את התמרים. לערבב את כל חומרי המילוי.

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 4 מתוך 8

לרדד את הבצק לעובי חצי ס"מ ולקרוץ עיגולים עם כוס או חותכן.

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 5 מתוך 8

לשים מילוי במרכז כל עיגול, לקפל לשניים לחצי עיגול ולהדק קצוות.

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 6 מתוך 8

מתפיחים בשנית כ-20 דק'.

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 7 מתוך 8

מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.

סהרונים במילוי תמרים ובוטנים

שלב 8 מתוך 8

אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים