דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בשר שהושרה במרינדה לילה שלם ואז נצלה בתנור במשך שעות ארוכות, שלבי ההכנה פשוטים ובסייסים את עיקר העבודה עושה הזמן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר בקר לצלי חתוך לקוביות גדולות
8 
בצל קלופים ופרוסים לשמיניות
6 
גזר קלופים וחצויים
4 
שורש פטרוזיליה קלופים וחצויים
2 
שורש סלרי קלופים וחתוכים לשמיניות
10  שיני
שום קלופות וחצויות
6  עלים
עלה דפנה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
800  גרם
רסק עגבניות
2  פחיות
רסק עגבניות
1  בקבוק
יין אדום לא מתוק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שני שלבים קריטיים יש בהכנת הצלי הזה, ושניהם מאפשרים לך להתרכז בעצמך, בעבודות בית אחרות ודחופות או באופרת הסבון שהזנחת: האחד הוא השריית הבשר במרינדה למשך לילה, השני הוא בישול ארוך מאוד בתנור על אש קטנה. לעומת זאת, אין טיגון, אין השחמה, אין שמרטפות על התבשיל בעודו על הכיריים נאדה. פשוט לשים בסיר ולשכוח.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את כל החומרים בסיר גדול ומערבבים היטב. הנוזלים צריכים לכסות את המוצקים. אם חסרים נוזלים, מוסיפים עוד יין. מכסים ומניחים ללילה במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    למחרת מערבבים את תוכן הסיר ושמים את הסיר ככה, כמו שהוא, ללא הרתחה וללא פצ'קריי בתנור (כולל המכסה, כמובן), בחום של 100 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכאן ואילך התהליך פשוט מאוד: הבשר צריך להיצלות בתנור לפחות ארבע שעות, אבל בהחלט אפשר (ועדיף) גם שמונה, ואפילו עשר. פעם בשעתיים בודקים שיש מספיק נוזלים בסיר ונותנים לבשר איזה בחישונת.
  • שלב 5

    0 דקות
    זהו. מגישים חם ואומרים שעבדתם על הצלי הזה שבוע.
סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

שלב 1 מתוך 5

שני שלבים קריטיים יש בהכנת הצלי הזה, ושניהם מאפשרים לך להתרכז בעצמך, בעבודות בית אחרות ודחופות או באופרת הסבון שהזנחת: האחד הוא השריית הבשר במרינדה למשך לילה, השני הוא בישול ארוך מאוד בתנור על אש קטנה. לעומת זאת, אין טיגון, אין השחמה, אין שמרטפות על התבשיל בעודו על הכיריים נאדה. פשוט לשים בסיר ולשכוח.

סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

שלב 2 מתוך 5

שמים את כל החומרים בסיר גדול ומערבבים היטב. הנוזלים צריכים לכסות את המוצקים. אם חסרים נוזלים, מוסיפים עוד יין. מכסים ומניחים ללילה במקרר.

סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

שלב 3 מתוך 5

למחרת מערבבים את תוכן הסיר ושמים את הסיר ככה, כמו שהוא, ללא הרתחה וללא פצ'קריי בתנור (כולל המכסה, כמובן), בחום של 100 מעלות.

סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

שלב 4 מתוך 5

מכאן ואילך התהליך פשוט מאוד: הבשר צריך להיצלות בתנור לפחות ארבע שעות, אבל בהחלט אפשר (ועדיף) גם שמונה, ואפילו עשר. פעם בשעתיים בודקים שיש מספיק נוזלים בסיר ונותנים לבשר איזה בחישונת.

סטופדו - צלי בקר יווני באפס עבודה

שלב 5 מתוך 5

זהו. מגישים חם ואומרים שעבדתם על הצלי הזה שבוע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים