דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלונה- דגים עירקיים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלונה- דגים עירקיים

סלונה- דגים עירקיים

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
תבשיל דגי קרפיון מעולה, טעים ומשביע שאי אפשר להפסיק לאכול, ברוטב עגבניות עשיר. מושלם לצד אורז

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
דג קרפיון
1  כוס
קמח לבן לקימוח הדגים
4  כפות
שמן קנולה
3 
בצל גדולים פרוסים לרוחבם לחצאי עיגולים
1  כף
רסק עגבניות
3  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
8  שיני
שום פרוסות
0.75  כוס
מים
4 
עגבנייה פרוסות
0.5  כוס
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הדג למנות ומקמחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הדגים מכל צדדיהם ומוציאים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מעט שמן (אם צריך) ומטגנים את הבצל לגוון זהוב- חרוך מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים בכורכום, רסק עגבניות, מלח ופלפל ובוחשים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את המים ומבשלים על להבה בינונית 10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    עורכים את מנות הדג בתחתית הסיר. מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון, הסוכר והשום.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים תוך כדי נענוע הסיר. ומבשלים עוד 25 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכניסים את הסיר לכמה דקות אל מתחת לגריל התנור, על מנת לקבל טעם קרמל-חרוך ומגישים חם על מצע אורז לבן.
סלונה- דגים עירקיים

שלב 1 מתוך 8

חותכים את הדג למנות ומקמחים.

סלונה- דגים עירקיים

שלב 2 מתוך 8

מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הדגים מכל צדדיהם ומוציאים.

סלונה- דגים עירקיים

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים מעט שמן (אם צריך) ומטגנים את הבצל לגוון זהוב- חרוך מעט.

סלונה- דגים עירקיים

שלב 4 מתוך 8

מתבלים בכורכום, רסק עגבניות, מלח ופלפל ובוחשים.

סלונה- דגים עירקיים

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את המים ומבשלים על להבה בינונית 10 דקות.

סלונה- דגים עירקיים

שלב 6 מתוך 8

עורכים את מנות הדג בתחתית הסיר. מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון, הסוכר והשום.

סלונה- דגים עירקיים

שלב 7 מתוך 8

מערבבים תוך כדי נענוע הסיר. ומבשלים עוד 25 דקות.

סלונה- דגים עירקיים

שלב 8 מתוך 8

מכניסים את הסיר לכמה דקות אל מתחת לגריל התנור, על מנת לקבל טעם קרמל-חרוך ומגישים חם על מצע אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים