דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שירית ברוק
קינוח סלסלת שוקולד במילוי קרם גבינה ופירורי פתי בר

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
170  גרם
שוקולד מריר
3  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
5  כפות
גבינה לבנה רכה 9%
250  גרם
שמנת מתוקה
100  גרם
פתיבר קלאסי שבור לפירורים
25  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם שוקולד מריר על בן מארי עד להמסה מלאה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכין חמישה מנג'טים. לשים שתי כפיות של שוקולד בתוך המנג'ט ולמרוח בעדינות על דפנות המנג'ט עם המברשת. לדאוג להשאיר גם שוקולד במרכז.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכניס למקפיא למשך 15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לחזור שוב פעם על פעולת המריחה ולהכניס למקפיא לעוד 20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב, ולהוסיף בהדרגה את הפודינג וניל ולאחר מכן את הגבינה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לחמם את החמאה במיקרוגל עד להמסה מוחלטת, להוסיף לקערה את הפירורים ולערבב את הכל ביחד.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוציא את המנגטים ולמלא את התחתית בפירורים ולהשאיר גם מקום לתערובת גבינה ולכסות עם שוקולד עד ולהכניס לקירור למשך עשר דקות.
סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

שלב 1 מתוך 7

לחמם שוקולד מריר על בן מארי עד להמסה מלאה.

סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

שלב 2 מתוך 7

להכין חמישה מנג'טים. לשים שתי כפיות של שוקולד בתוך המנג'ט ולמרוח בעדינות על דפנות המנג'ט עם המברשת. לדאוג להשאיר גם שוקולד במרכז.

סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

שלב 3 מתוך 7

להכניס למקפיא למשך 15 דקות.

סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

שלב 4 מתוך 7

לחזור שוב פעם על פעולת המריחה ולהכניס למקפיא לעוד 20 דקות.

סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

שלב 5 מתוך 7

בינתיים להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב, ולהוסיף בהדרגה את הפודינג וניל ולאחר מכן את הגבינה עד לקבלת תערובת אחידה.

סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

שלב 6 מתוך 7

לחמם את החמאה במיקרוגל עד להמסה מוחלטת, להוסיף לקערה את הפירורים ולערבב את הכל ביחד.

סלסילות שוקולד במילוי עוגת גבינת פירורים

שלב 7 מתוך 7

להוציא את המנגטים ולמלא את התחתית בפירורים ולהשאיר גם מקום לתערובת גבינה ולכסות עם שוקולד עד ולהכניס לקירור למשך עשר דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים