דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמורס שוקולד של ענבר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמורס שוקולד של ענבר

סמורס שוקולד של ענבר

(0)
55 דקות
קל
מתכונאי/ת: לא
גרסה ביתית לחטיף האמריקאי של ביסקוויטים עם שוקולד ומרשמלו

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
שוקולד מריר
100  גרם
שוקולד חלב
1  שקית
מיני מרשמלו (או מרשמלו קצוץ גס) (לא משנה איזה סוג)
3  חבילות
פתיבר קלאסי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בתוך סיר קטן עם המרשמלו. לשים את הסיר על אש בינונית עד שהכל נמס.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהכל נמס יש לקחת 2 ביסקוויטים ולשפוך לאחד קצת מ"הרוטב" של השוקולד והמרשמלו ולשים מעליו את השני, וככה לעשות עם כל ה"רוטב".
  • שלב 3

    20 דקות
    אחרי שגמרתם יש לקחת את כל הביסקוויטים עם ה"רוטב", לסדר בתבנית ברזל, להכניס לתנור,לכוון לחום 120 מעלות ולאפות בערך 20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לצנן את הביסקווטים ואז לאכול בתיאבון!
סמורס שוקולד של ענבר

שלב 1 מתוך 4

לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בתוך סיר קטן עם המרשמלו. לשים את הסיר על אש בינונית עד שהכל נמס.

סמורס שוקולד של ענבר

שלב 2 מתוך 4

כשהכל נמס יש לקחת 2 ביסקוויטים ולשפוך לאחד קצת מ"הרוטב" של השוקולד והמרשמלו ולשים מעליו את השני, וככה לעשות עם כל ה"רוטב".

סמורס שוקולד של ענבר

שלב 3 מתוך 4

אחרי שגמרתם יש לקחת את כל הביסקוויטים עם ה"רוטב", לסדר בתבנית ברזל, להכניס לתנור,לכוון לחום 120 מעלות ולאפות בערך 20 דקות.

סמורס שוקולד של ענבר

שלב 4 מתוך 4

לצנן את הביסקווטים ואז לאכול בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות סמורס

    סופגניות סמורס

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים