המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 22-20 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה ושמנת חמוצה עם פודינג וניל, 3-4 דקות לקבלת קרם אחיד ואוורירי. מקפלים פנימה את החלב המרוכז בערבוב ידני.
בקערה נפרדת מערבבים את פירות היער עם אבקת סוכר עד שהיא נמסה ומוסיפים לתערובת המסקרפונה. יוצקים על הבסיס ומשבצים שברי פתי בר בפיזור אחיד ככל הניתן. עוטפים בניילון ומקפיאים למשך 3 שעות.
מרסקים כוס פירות יער עם סוכר ולימון. מסננים ושומרים להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0