דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי אנשובי, שום ופירורי לחם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי אנשובי, שום ופירורי לחם

ספגטי אנשובי, שום ופירורי לחם

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: בן שי
פסטהברוטב עם המון טעמים ייחודיים ותוספת פריכה במיוחד

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  חבילה
פרפקטו ספגטי - 125 גרם
3  פילה
פילה אנשובי קצוץ דק איכותי
3  שיני
שום קצוצות גס
0.5  כפית
צ'ילי גרוס
4  כפות
שמן זית
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב (כחופן)
1  כף
תערובת תיבול לאורז קצוצה דק
1  קורט
מלח
1  כף
מלח (לבישול הפסטה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    הכמות במתכון מתאימה למנה אחת, אפשר להגדיל כמויות בהתאם לכמות הסועדים.
  • שלב 2

    5 דקות
    להכנת הפרמזן של "העניים": מחממים 1 כף שמן זית במחבת ומוסיפים את פירורי הלחם. מטגנים קלות, מוציאים לקערית ומערבבים עם פטרוזיליה קצוצה דק דק וקורט מלח. שומרים בצד לסיום.
  • שלב 3

    10 דקות
    מרתיחים סיר עם מים וכף מלח, מוסיפים את הספגטי.
  • שלב 4

    5 דקות
    במקביל לבישול הספגטי, מנקים את המחבת הקודמת, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים קלות את השום עם האנשובי וצ׳ילי גרוס למי שרוצה, עד הזהבה. שימו לב לא לשרוף את השום! מבשלים על אש בינונית.
  • שלב 5

    2 דקות
    כשהספגטי כמעט ומוכן, אל דנטה, מוציאים אותו מהסיר אל המחבת עם השום, ביחד עם עוד 1-2 כפות שמן זית חדשות ו-1/4 כוס מי בישול של הפסטה.
  • שלב 6

    2 דקות
    מערבבים ומקפיצים את הספגטי במחבת עם שמן הזית, יוצרים אמולסיה בין השמן למים שיתחברו למעין רוטב שיעטוף את הפסטה. מגישים עם טיפה מיץ לימון מלמעלה (לא חובה) ופירורי הלחם המטוגנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • דגים
  • רטבים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטי ברוטב עגבניות של מיה

    ספגטי ברוטב עגבניות של מיה

    30 דקות קל
  • ספגטי ברוטב עגבניות טריות

    ספגטי ברוטב עגבניות טריות

    30 דקות קל
  • חמין ספגטי עם עוף

    חמין ספגטי עם עוף

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים