דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי בולונז טבעוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי בולונז טבעוני

ספגטי בולונז טבעוני

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירב כהן
מי אמר שטבעוניים לא יכולים ליהנות מספגטי בולונז? רוטב בולונז על בסיס סויה, נפלא, טעים ומזין לא פחות מהמקור

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פסטה אסם ספגטי 8
0.67  כוס
שבבי סויה
1  כוס
מים רותחים
1 
בצל
3  שיני
שום כתוש
100  גרם
רסק עגבניות
2 
עגבנייה
2  כפות
בזיליקום
1  זר
אורגנו
1  כף
סוכר לבן
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
3  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • שלב 2

    4 דקות
    בינתיים קוצצים את הבצל, הגזר והשום. מטגנים את הבצל כ-4 דקות, מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים עוד דקה או שתיים.
  • שלב 3

    3 דקות
    קוצצים את העגבניות, מוסיפים למחבת, מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות, מוסיפים את התבלינים למחבת ומערבבים חצי דקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים גם את שבבי הסויה, רסק העגבניות וכוס מים רותחים ומערבבים עוד מספר דקות עד שהתערובת אחידה.
  • שלב 5

    5 דקות
    יוצקים מהרוטב על כל צלחת ספגטי. ניתן להמיר את האורגנו הטרי בשתי כפות אורגנו מיובש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
ספגטי בולונז טבעוני

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.

ספגטי בולונז טבעוני

שלב 2 מתוך 5

בינתיים קוצצים את הבצל, הגזר והשום. מטגנים את הבצל כ-4 דקות, מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים עוד דקה או שתיים.

ספגטי בולונז טבעוני

שלב 3 מתוך 5

קוצצים את העגבניות, מוסיפים למחבת, מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות, מוסיפים את התבלינים למחבת ומערבבים חצי דקה.

ספגטי בולונז טבעוני

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים גם את שבבי הסויה, רסק העגבניות וכוס מים רותחים ומערבבים עוד מספר דקות עד שהתערובת אחידה.

ספגטי בולונז טבעוני

שלב 5 מתוך 5

יוצקים מהרוטב על כל צלחת ספגטי. ניתן להמיר את האורגנו הטרי בשתי כפות אורגנו מיובש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי ברוטב עגבניות טריות

    ספגטי ברוטב עגבניות טריות

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים