דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי בולונז מושלם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי בולונז מושלם

ספגטי בולונז מושלם

(2)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
מנת הדגל של כל ארוחה משפחתית וביתית בגרסה קלה והכי טעימה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8 מבושלת על פי ההוראות על גבי האריזה
4  כפות
שמן קנולה
2 
בצל גדולים קצוצים לקוביות קטנות
3  שיני
שום
5  גבעולים
סלרי קצוצים דק
3 
גזר בינוניים קצוצים לקוביות קטנות
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
1  כוס
רוטבעגבניות לבישול פסטה
  לפי הטעם
מלח
  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר גדול, ומטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים שום ואת יתר הירקות, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר הטחון, ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים. ממשיכים לאדות עד שהבשר "יבש" ונעשה כולו גרגירים קטנים.
  • שלב 3

    10 דקות
    מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר, וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים ערמת פסטה בצלחת, שמים מעל כף רוטב ומגישים. בתיאבון!
ספגטי בולונז מושלם

שלב 1 מתוך 4

מחממים שמן בסיר גדול, ומטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים שום ואת יתר הירקות, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.

ספגטי בולונז מושלם

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הבשר הטחון, ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים. ממשיכים לאדות עד שהבשר "יבש" ונעשה כולו גרגירים קטנים.

ספגטי בולונז מושלם

שלב 3 מתוך 4

מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר, וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.

ספגטי בולונז מושלם

שלב 4 מתוך 4

מניחים ערמת פסטה בצלחת, שמים מעל כף רוטב ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מאכלי עדות
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • ספגטי בולונז
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי מוקרם בתנור

    ספגטי מוקרם בתנור

    40 דקות קל
  • ספגטי ברוטב שמנת ופטריות מוקרם

    ספגטי ברוטב שמנת ופטריות מוקרם

    25 דקות בינוני
  • לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

    לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • השפים שלנו