דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי בולונז עשיר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי בולונז עשיר

ספגטי בולונז עשיר

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה איטלקית אמיתית: מתכון של גיל חובב לרוטב בשר הכי מפורסם וטעים בעולם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל קצוצים דק
0.33  כוס
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
10 
פטריות שמפיניון קצוצות דק
5  גבעולים
סלרי (עם העלים) קצוצים דק
1  שן
שום מעוכה
1 
גזר מגורר גס
1.5  כפות
מלח לפי הטעם
3  כפות
אבקת תיבול עגבניות אסם
2  כוסות
מים רותחים
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8 (500 גרם)
0.5  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן בסיר רחב.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבצל זהוב כהה, מוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים ומפוררים במזלג עד שכל הבשר משנה את צבעו מוורוד לחום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חמש דקות. מוסיפים את הסלרי, השום והגזר. ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות. מוסיפים את מרק העגבניות ומביאים לרתיחה. מערבבים, ומנמיכים להבה למינימום.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים כשעה עד שעה וחצי. מערבבים מדי פעם. הרוטב מוכן כשכמעט לא נותרו בו נוזלים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב. בתיאבון!
ספגטי בולונז עשיר

שלב 1 מתוך 5

מזהיבים את הבצל בשמן בסיר רחב.

ספגטי בולונז עשיר

שלב 2 מתוך 5

כשהבצל זהוב כהה, מוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים ומפוררים במזלג עד שכל הבשר משנה את צבעו מוורוד לחום.

ספגטי בולונז עשיר

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חמש דקות. מוסיפים את הסלרי, השום והגזר. ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות. מוסיפים את מרק העגבניות ומביאים לרתיחה. מערבבים, ומנמיכים להבה למינימום.

ספגטי בולונז עשיר

שלב 4 מתוך 5

מבשלים כשעה עד שעה וחצי. מערבבים מדי פעם. הרוטב מוכן כשכמעט לא נותרו בו נוזלים.

ספגטי בולונז עשיר

שלב 5 מתוך 5

מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים