דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי בולונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
פסטה ברוטב עגבניות, שחובבי בשר יאהבו במיוחד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
1 
בצל
3 
עגבנייה בשלות
4  שיני
שום
4  כפות
רסק עגבניות
1 
פלפל אדום
2  כוסות
מים
0.5  כפית
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה. כשהיא מוכנה, כדאי להזליף קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים במחבת את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל. מניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, מזהיבים יחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    15 דקות
    מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך 15 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים. בתיאבון!
ספגטי בולונז

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה. כשהיא מוכנה, כדאי להזליף קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.

ספגטי בולונז

שלב 2 מתוך 5

מזהיבים במחבת את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל. מניחים בצד.

ספגטי בולונז

שלב 3 מתוך 5

הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, מזהיבים יחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים, ומביאים לרתיחה.

ספגטי בולונז

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך 15 דקות.

ספגטי בולונז

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים