דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי ברוטב בולונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי ברוטב בולונז

ספגטי ברוטב בולונז

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לא רק לילדים, ארוחת צהריים בסיר אחד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1 
בצל
3  שיני
שום
2  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  צנצנת
רוטב עגבניות לפיצה
0.75  כוס
מים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים במחבת עמוקה שמן זית ומטגנים בה בצל קצוץ ושום עד להזהבה. (מי שאוהב רוטב מתקתק יותר ניתן להוסיף בשלב הטיגון גם גזר גמדי חתוך לקוביות).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות לבולונז ואת המים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    10 דקות
    מבשלים את הרוטב כ - 10 דקות במכסה סגור על אש נמוכה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים.
ספגטי ברוטב בולונז

שלב 1 מתוך 6

מכינים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה.

ספגטי ברוטב בולונז

שלב 2 מתוך 6

מחממים במחבת עמוקה שמן זית ומטגנים בה בצל קצוץ ושום עד להזהבה. (מי שאוהב רוטב מתקתק יותר ניתן להוסיף בשלב הטיגון גם גזר גמדי חתוך לקוביות).

ספגטי ברוטב בולונז

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון.

ספגטי ברוטב בולונז

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות לבולונז ואת המים ומביאים לרתיחה.

ספגטי ברוטב בולונז

שלב 5 מתוך 6

מבשלים את הרוטב כ - 10 דקות במכסה סגור על אש נמוכה.

ספגטי ברוטב בולונז

שלב 6 מתוך 6

מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים