דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי ברוטב שמנת ועגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי ברוטב שמנת ועגבניות

ספגטי ברוטב שמנת ועגבניות

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יפעת אמסל
אם לא ממש בא לכם על ספגטי ברוטב שמנת, וגם לא על רוטב עגבניות חברו בין השניים - תקבלו רוטב רוזה ורוד, סמיך ומושלם.

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8 ספגטי, מבושל לפי הוראות היצרן
2  ענפי
בזיליקום מ-2 ענפי בזיליקום קצוצים, או 3 קוביות קפואות
1 
בצל קצוץ
2  מיכלים
רסק עגבניות מרוסקות
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  מיכל
גבינת שמנת 30% שומן 32%
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת רחבה. מטגנים את הבצל, עד שקיפות וריכוך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים, כשעולה הארומה של הבזיליקום, מוסיפים את העבגניות המרוסקות ומערבבים. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח, מוסיפים את השמנת ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים עד רתיחה ולא יותר (כי השמנת תיהרס) ומורידים מהאש. מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים רוטב על הספגטי, מערבבים ומגישים.
ספגטי ברוטב שמנת ועגבניות

שלב 1 מתוך 4

מחממים שמן במחבת רחבה. מטגנים את הבצל, עד שקיפות וריכוך.

ספגטי ברוטב שמנת ועגבניות

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים, כשעולה הארומה של הבזיליקום, מוסיפים את העבגניות המרוסקות ומערבבים. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח, מוסיפים את השמנת ומערבבים.

ספגטי ברוטב שמנת ועגבניות

שלב 3 מתוך 4

מבשלים עד רתיחה ולא יותר (כי השמנת תיהרס) ומורידים מהאש. מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערת הגשה.

ספגטי ברוטב שמנת ועגבניות

שלב 4 מתוך 4

יוצקים רוטב על הספגטי, מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים