דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק

ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון פשוט וקל שהוא מעין וריאציה לרוטב אלפרדו, אבל גם השם שלו וגם התוצאה הסופית מרשימים יותר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8 או מקרוני
50  גרם
חמאה
1 
בצל גדול קצוץ דק
0  לפי הטעם
מלח
1  כוס
פיסטוק קלופים וקצוצים גס
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הספגטי בהרבה מים רותחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מזהיבים את הבצל בחמאה. מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה עדינה, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    במחבת נפרדת, ללא שומן, קולים מעט את הפיסטוקים הגרוסים (זהירות, לא לשרוף!).
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהפסטה מוכנה מסננים ומחזירים לסיר. יוצקים לתוכו את הרוטב ואת הפיסטוקים ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים מיד ואם רוצים זורים מלמעלה פרמז'ן מגוררת.
ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הספגטי בהרבה מים רותחים.

ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק

שלב 2 מתוך 5

בינתיים מזהיבים את הבצל בחמאה. מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה עדינה, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהאש.

ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק

שלב 3 מתוך 5

במחבת נפרדת, ללא שומן, קולים מעט את הפיסטוקים הגרוסים (זהירות, לא לשרוף!).

ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק

שלב 4 מתוך 5

כשהפסטה מוכנה מסננים ומחזירים לסיר. יוצקים לתוכו את הרוטב ואת הפיסטוקים ומערבבים.

ספגטי ברוטב שמנת ופיסטוק

שלב 5 מתוך 5

מגישים מיד ואם רוצים זורים מלמעלה פרמז'ן מגוררת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים