דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי מוקרם בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי מוקרם בתנור

ספגטי מוקרם בתנור

(2)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: רותם עדיני
הפסטה שכל אחד יכול להכין בזריזות בכמה דקות עבודה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו ספגטי
2  כפות
שמן זית
1  גביע
גבינת ריקוטה
125  גרם
גבינת פטה / בולגרית
500  גרם
גבינה צהובה
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
  • שלב 2

    1 דקות
    מסננים את המים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית.
  • שלב 3

    5 דקות
    מערבבים בקערה את הגבינה הבולגרית, גבינת ריקוטה, רוטב עגבניות, חצי מכמות הגבינה הצהובה ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 4

    2 דקות
    מעבירים את הספגטי לתבנית ומערבבים יחד עד שכל הספגטי עטוף ברוטב.
  • שלב 5

    1 דקות
    מפזרים למעלה את יתרת הגבינה הצהובה.
  • שלב 6

    20 דקות
    אופים עם נייר כסף 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
  • שלב 7

    10 דקות
    ואז אופים 10 דקות נוספות על מצב גריל.
  • שלב 8

    1 דקות
    ניתן לפזר מעל עלי בזיליקום טריים.
ספגטי מוקרם בתנור

שלב 1 מתוך 8

מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.

ספגטי מוקרם בתנור

שלב 2 מתוך 8

מסננים את המים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית.

ספגטי מוקרם בתנור

שלב 3 מתוך 8

מערבבים בקערה את הגבינה הבולגרית, גבינת ריקוטה, רוטב עגבניות, חצי מכמות הגבינה הצהובה ומלח ופלפל לפי הטעם.

ספגטי מוקרם בתנור

שלב 4 מתוך 8

מעבירים את הספגטי לתבנית ומערבבים יחד עד שכל הספגטי עטוף ברוטב.

ספגטי מוקרם בתנור

שלב 5 מתוך 8

מפזרים למעלה את יתרת הגבינה הצהובה.

ספגטי מוקרם בתנור

שלב 6 מתוך 8

אופים עם נייר כסף 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

ספגטי מוקרם בתנור

שלב 7 מתוך 8

ואז אופים 10 דקות נוספות על מצב גריל.

ספגטי מוקרם בתנור

שלב 8 מתוך 8

ניתן לפזר מעל עלי בזיליקום טריים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • תבשילי קדרה
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים