דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי סבתא גולדה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי סבתא גולדה

ספגטי סבתא גולדה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של השף עומר מילר, עם שיטה מיוחדת במינה להכנת ספגטי עם מלא טעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו ספגטי או פטוצ'יני
50  גרם
חמאה
1  כף
שמן זית
1 
בצל קטן קצוץ לקוביות קטנות
1 
בצל סגול קטן קצוץ לקוביות
0.25  כוס
יין לבן או וודקה (לא חובה)
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  גביע
שמנת חמוצה
1  גביע
שמנת חמוצה בטעם של פעם
1  כוס
בצל ירוק קצוץ לטבעות
50  גרם
גבינת פטה / בולגרית
2  כפות
עירית קצוצה
2  כפות
ביצי סלמון קויאר כתום
2  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים פסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח לדרגת אל דנטה. מסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת עם חמאה וכף שמן זית. מוסיפים בצל לבן וסגול ומאדים כשלוש דקות עד לריכוך. מוסיפים את הפטסה המבושלת ומטגנים עוד שלוש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים יין מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומאדים את היין כליל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את שני סוגי השמנת עם בצל ירוק בקערת הגשה. מוסיפים את הפסטה עם הבצל לקערה ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפוררים פטה מעל, מפזרים עירית קצוצה, שמן זית וקויאר ומגישים מיד.
ספגטי סבתא גולדה

שלב 1 מתוך 5

מבשלים פסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח לדרגת אל דנטה. מסננים.

ספגטי סבתא גולדה

שלב 2 מתוך 5

מחממים מחבת עם חמאה וכף שמן זית. מוסיפים בצל לבן וסגול ומאדים כשלוש דקות עד לריכוך. מוסיפים את הפטסה המבושלת ומטגנים עוד שלוש דקות.

ספגטי סבתא גולדה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים יין מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומאדים את היין כליל.

ספגטי סבתא גולדה

שלב 4 מתוך 5

מערבבים את שני סוגי השמנת עם בצל ירוק בקערת הגשה. מוסיפים את הפסטה עם הבצל לקערה ומערבבים.

ספגטי סבתא גולדה

שלב 5 מתוך 5

מפוררים פטה מעל, מפזרים עירית קצוצה, שמן זית וקויאר ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים