דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי עם כרובית ופלפלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי עם כרובית ופלפלים

ספגטי עם כרובית ופלפלים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה שיש בה הכל - גם פסטה וגם אנטי פסטי!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פסטה אסם ספגטי 8
1 
כרובית קטנה מוצקה קצוצה דק (ללא בישול)
2 
פלפל אדום חצויים ופרוסים דק
0.5  כוס
שמן זית
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
2  גבעולים
בזיליקום קצוץ
2  כפות
מיץ לימון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
30  גרם
צנוברים קלויים במחבת ללא שמן
30  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הכרובית והפלפל בשמן עד שהם משחימים יפה. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את עשבי התיבול ומרק התיבול. מטפטפים מעט מיץ לימון ומתבלים במלח ובפלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הפסטה בלי לנער את הנוזלים, ומעבירים לקערה. מוסיפים את הירקות המטוגנים, ומפזרים את הצנוברים והגבינה. מערבבים היטב ומגישים.
ספגטי עם כרובית ופלפלים

שלב 1 מתוך 3

מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה.

ספגטי עם כרובית ופלפלים

שלב 2 מתוך 3

מטגנים את הכרובית והפלפל בשמן עד שהם משחימים יפה. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את עשבי התיבול ומרק התיבול. מטפטפים מעט מיץ לימון ומתבלים במלח ובפלפל.

ספגטי עם כרובית ופלפלים

שלב 3 מתוך 3

מסננים את הפסטה בלי לנער את הנוזלים, ומעבירים לקערה. מוסיפים את הירקות המטוגנים, ומפזרים את הצנוברים והגבינה. מערבבים היטב ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים