דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי עם ראגו בולונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי עם ראגו בולונז

ספגטי עם ראגו בולונז

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה עם הרוטב שכולם אוהבים. מתכון מנצח.

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
0.5  כוס
שמן זית
2 
בצל קצוצים דק
6 
שום קצוצות
3  גבעולים
סלרי קצוצים
0.5 
שורש סלרי מגורר על מגררת דקה
2 
גזר קלופים, מגוררים על מגררת גסה
1 
כרישה קצוצה דק ( רק החלק הלבן )
600  גרם
בשר בקר טחון טחון
250  גרם
כבד עוף חתוך לקוביות ( אם רוצים)
800  גרם
רסק עגבניות
2  כפות
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  כפית
סוכר לבן
1  כוס
יין אדום
0.25  כוס
בזיליקום קצוצים
1  כפית
אורגנו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: בסיר בינוני מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-2 דק'.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים גבעולי סלרי, שורש סלרי, גזר וכרישה ומטגנים תוך כדי בחישה כ-6 דקות. מוסיפים בשר טחון וכבדי עוף (אם רוצים) ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, יין ומתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר. מערבבים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-45 דק', בוחשים מדי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאוד. טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהאש, מוסיפים ריחן ואורגנו ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
ספגטי עם ראגו בולונז

שלב 1 מתוך 5

מכינים את הרוטב: בסיר בינוני מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-2 דק'.

ספגטי עם ראגו בולונז

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים גבעולי סלרי, שורש סלרי, גזר וכרישה ומטגנים תוך כדי בחישה כ-6 דקות. מוסיפים בשר טחון וכבדי עוף (אם רוצים) ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.

ספגטי עם ראגו בולונז

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, יין ומתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר. מערבבים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-45 דק', בוחשים מדי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאוד. טועמים ומשפרים תיבול.

ספגטי עם ראגו בולונז

שלב 4 מתוך 5

מסירים מהאש, מוסיפים ריחן ואורגנו ומערבבים.

ספגטי עם ראגו בולונז

שלב 5 מתוך 5

במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים