דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קמיל טבקה
ספגטי ברוטב פטריות עשיר ומשגע. עם המון גבינה צהובה ובולגרית שנמסות בתנור באטיות ויוצרות מנה מפתה בהכנה פשוטה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' מבושלים לפי הוראות היצרן
50  גרם
חמאה
1  חבילה
פטריות שמפיניון חתוכות ומסוננות
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
1  שן
שום פרוסה דק
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  קורט
אגוז מוסקט
4  פרוסות
גבינה צהובה
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את השום, ומטגנים יחד דקה וחצי לערך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות המסוננות ומטגנים 3 דקות בערך תוך ערבוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט (להיזהר לא להוסיף יותר מידי כי המוסקט חריף).
  • שלב 4

    0 דקות
    משטחים את המקרוני המוכן בתבנית מלבנית, מוסיפים את הרוטב ומערבבים כך שכל המקרוני מצופה רוטב. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים. מניחים מעל פרוסות הגבינה הצהובה עד שכל המקרוני מכוסה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהגבינה הצהובה נמסה לחלוטין.
ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 1 מתוך 5

ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את השום, ומטגנים יחד דקה וחצי לערך.

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הפטריות המסוננות ומטגנים 3 דקות בערך תוך ערבוב.

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט (להיזהר לא להוסיף יותר מידי כי המוסקט חריף).

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 4 מתוך 5

משטחים את המקרוני המוכן בתבנית מלבנית, מוסיפים את הרוטב ומערבבים כך שכל המקרוני מצופה רוטב. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים. מניחים מעל פרוסות הגבינה הצהובה עד שכל המקרוני מכוסה.

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהגבינה הצהובה נמסה לחלוטין.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים