המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את השום, ומטגנים יחד דקה וחצי לערך.
מוסיפים את הפטריות המסוננות ומטגנים 3 דקות בערך תוך ערבוב.
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט (להיזהר לא להוסיף יותר מידי כי המוסקט חריף).
משטחים את המקרוני המוכן בתבנית מלבנית, מוסיפים את הרוטב ומערבבים כך שכל המקרוני מצופה רוטב. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים. מניחים מעל פרוסות הגבינה הצהובה עד שכל המקרוני מכוסה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהגבינה הצהובה נמסה לחלוטין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0