דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קמיל טבקה
ספגטי ברוטב פטריות עשיר ומשגע. עם המון גבינה צהובה ובולגרית שנמסות בתנור באטיות ויוצרות מנה מפתה בהכנה פשוטה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' מבושלים לפי הוראות היצרן
50  גרם
חמאה
1  חבילה
פטריות שמפיניון חתוכות ומסוננות
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
1  שן
שום פרוסה דק
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  קורט
אגוז מוסקט
4  פרוסות
גבינה צהובה
1  כפית
מלח
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את השום, ומטגנים יחד דקה וחצי לערך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות המסוננות ומטגנים 3 דקות בערך תוך ערבוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט (להיזהר לא להוסיף יותר מידי כי המוסקט חריף).
  • שלב 4

    0 דקות
    משטחים את המקרוני המוכן בתבנית מלבנית, מוסיפים את הרוטב ומערבבים כך שכל המקרוני מצופה רוטב. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים. מניחים מעל פרוסות הגבינה הצהובה עד שכל המקרוני מכוסה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהגבינה הצהובה נמסה לחלוטין.
ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 1 מתוך 5

ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את השום, ומטגנים יחד דקה וחצי לערך.

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הפטריות המסוננות ומטגנים 3 דקות בערך תוך ערבוב.

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט (להיזהר לא להוסיף יותר מידי כי המוסקט חריף).

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 4 מתוך 5

משטחים את המקרוני המוכן בתבנית מלבנית, מוסיפים את הרוטב ומערבבים כך שכל המקרוני מצופה רוטב. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים. מניחים מעל פרוסות הגבינה הצהובה עד שכל המקרוני מכוסה.

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהגבינה הצהובה נמסה לחלוטין.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מאפים
  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מאכלי עדות
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לחגים
  • פסטה ברוטב שמנת
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי קראנץ' פירורית עם ביסלי גריל

    ספגטי קראנץ' פירורית עם ביסלי גריל

    15 דקות בינוני
  • ספגטי ברוטב שמנת ופטריות מוקרם

    ספגטי ברוטב שמנת ופטריות מוקרם

    25 דקות בינוני
  • ספגטיני עם כדורי בשר ברוטב בולונז

    ספגטיני עם כדורי בשר ברוטב בולונז

    50 דקות קל
  • חמין עוף ממולא וספגטי

    חמין עוף ממולא וספגטי

    790 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות