מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל על אש בינונית, עד שהופך שקוף.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים שום, פלפל חריף ופלפלים מתוקים, וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את העגבניות, רסק העגבניות, ומי הפסטה ששמרנו בצד ומביאים לרתיחה.
שלב 4
15 דקות
מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים, מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות.
*ניתן להמיר את גרגירי החומוס הקפואים בקופסת שימורי חומוס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הנקניקיות ועלי התרד, מערבבים ומבשלים מכוסה עוד 3 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים. טועמים מתקנים תיבול. מבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהפסטה חמימה.
שלב 7
0 דקות
מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל על אש בינונית, עד שהופך שקוף.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים שום, פלפל חריף ופלפלים מתוקים, וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
שלב 3
מתוך
7
יוצקים את העגבניות, רסק העגבניות, ומי הפסטה ששמרנו בצד ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים, מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות.
*ניתן להמיר את גרגירי החומוס הקפואים בקופסת שימורי חומוס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את הנקניקיות ועלי התרד, מערבבים ומבשלים מכוסה עוד 3 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים. טועמים מתקנים תיבול. מבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהפסטה חמימה.
שלב 7
מתוך
7
מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0