דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סרה - קוגל מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סרה - קוגל מרוקאי

סרה - קוגל מרוקאי

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נקניק בשר איכותי ומתובל, משובץ בשקדים וצימוקים שמניחים בסיר של חמין. חייבים לנסות כדי להאמין

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
בשר בקר טחון טחון
1 
לחם רטובה, סחוטה ומפוררת
1  כוס
קוסקוס בינוני 350 גר אסם (אינסטנט, כמובן)
100  גרם
בוטנים
1  כוס
צימוקים
0.5  כוס
שקדים גרוסים
0.25  כפית
ציפורן
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים ולשים היטב את כל החומרים, עד לקבלת עיסה אחידה. מחלקים לשניים.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים שני "נקניקים" ומגלגלים כל נקניק בנייר כסף (או פרגמנט). סוגרים היטב כל נקניק כמו סוכריה. דוקרים בכמה מקומות במזלג.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים מעל החמין ומכסים. הסרה צריכה להיות טבולה למחצה בנוזלי הבישול.
  • שלב 4

    0 דקות
    בתום בישול החמין, מוציאים את הסרה ופורסים לפרוסות עבות עם הנייר. מקלפים ומגישים. בתיאבון!
סרה - קוגל מרוקאי

שלב 1 מתוך 4

מערבבים ולשים היטב את כל החומרים, עד לקבלת עיסה אחידה. מחלקים לשניים.

סרה - קוגל מרוקאי

שלב 2 מתוך 4

יוצרים שני "נקניקים" ומגלגלים כל נקניק בנייר כסף (או פרגמנט). סוגרים היטב כל נקניק כמו סוכריה. דוקרים בכמה מקומות במזלג.

סרה - קוגל מרוקאי

שלב 3 מתוך 4

מניחים מעל החמין ומכסים. הסרה צריכה להיות טבולה למחצה בנוזלי הבישול.

סרה - קוגל מרוקאי

שלב 4 מתוך 4

בתום בישול החמין, מוציאים את הסרה ופורסים לפרוסות עבות עם הנייר. מקלפים ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים