דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עופיונים ממולאים באורז מלא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עופיונים ממולאים באורז מלא

עופיונים ממולאים באורז מלא

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אימאן אטרש
חגיגי ומרשים: מכינים מנה אישית במילוי כל טוב לכל סועד. מצפים מתערובת תבלינים ארומתית ונותנים לחום של התנור לעשות את שלו.

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
עופיונים קטנים ושלמים, מנוקים היטב מבפנים ושטופים
2  כוסות
אורז מלא שטוף היטב במים ומסונן
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
2  כפיות
מלח
2  כפיות
בהרט
1  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  כפית
פלפל
1  כפית
קינמון טחון
2  כפיות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
50  גרם
מרגרינה או מרגרינה
0.5  כוס
צנוברים קלויים
0.5  כוס
שקדים קלויים
2  כפיות
מלח
2  כפיות
בהרט
1  כפית
פלפל
1  כפית
קינמון טחון
2  כפיות
תימין
2  כפיות
רוזמרין
0.5  כוס
שמן זית
0.25  כוס
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האורז בסיר עם מים רותחים וקצת מלח (כמו פסטה) כרבע שעה, עד שמתרכך קצת, מסננים, ושוטפים במים קרים ומסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את המלית: מערבבים בקערה את הבשר הטחון, האורז המבושל והתבלינים, ומערבבים היטב. ממיסים את המחמאה/המרגרינה ומוסיפים לקערה, מערבבים היטב. מוסיפים את הצנוברים ואת השקדים ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור לחום 200 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים תערובת לתיבול העופיונים: מניחים בקערית מלח, בהרט, פלפל שחור, קינמון, טימין, רוזמרין, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים היטב לתערובת אחידה כמו "משחה". מורחים את התערובת על העופיונים תוך כדי עיסוי מבחוץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממלאים את העופיונים, ותופרים עם חוט ומחט את הפתח.
  • שלב 6

    45 דקות
    מניחים את העופיונים בתבנית תנור ואופים בתנור כ-45 דקות, עד שהעופיונים משחימים.
עופיונים ממולאים באורז מלא

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את האורז בסיר עם מים רותחים וקצת מלח (כמו פסטה) כרבע שעה, עד שמתרכך קצת, מסננים, ושוטפים במים קרים ומסננים.

עופיונים ממולאים באורז מלא

שלב 2 מתוך 6

מכינים את המלית: מערבבים בקערה את הבשר הטחון, האורז המבושל והתבלינים, ומערבבים היטב. ממיסים את המחמאה/המרגרינה ומוסיפים לקערה, מערבבים היטב. מוסיפים את הצנוברים ואת השקדים ומערבבים.

עופיונים ממולאים באורז מלא

שלב 3 מתוך 6

מחממים תנור לחום 200 מעלות.

עופיונים ממולאים באורז מלא

שלב 4 מתוך 6

מכינים תערובת לתיבול העופיונים: מניחים בקערית מלח, בהרט, פלפל שחור, קינמון, טימין, רוזמרין, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים היטב לתערובת אחידה כמו "משחה". מורחים את התערובת על העופיונים תוך כדי עיסוי מבחוץ.

עופיונים ממולאים באורז מלא

שלב 5 מתוך 6

ממלאים את העופיונים, ותופרים עם חוט ומחט את הפתח.

עופיונים ממולאים באורז מלא

שלב 6 מתוך 6

מניחים את העופיונים בתבנית תנור ואופים בתנור כ-45 דקות, עד שהעופיונים משחימים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עופיונים ממולאים

    עופיונים ממולאים

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים