דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עינוגי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עינוגי שוקולד

עינוגי שוקולד

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לאוהבי השוקולד עינוגי שוקולד על בסיס ביסקוויטים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר שבור גס
200  גרם
חמאה
200  גרם
שוקולד מריר
1  כוס
חלב
4  כפות
סוכר לבן
60  גרם
ליקר
250  מיליליטר
שמנת מתוקה 38%
250  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים בסיר בינוני על אש קטנה שוקולד מריר, חמאה, חלב וסוכר עד להיווצרות תערובת אחידה. מומלץ להוסיף לתערובת גם ליקר בטעם קפה (אפשר גם וודקה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את הפתי בר השבור.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית, דוחסים ומיישרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את התבנית לקירור במקפיא למשך רבע שעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את השמנת המתוקה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לקראת רתיחה מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים בעדינות, עד שאין גושים והתערובת מבריקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים לתבנית שיצאה מהמקפיא.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקררים את העוגה עד להתייצבותה (למשך 4 שעות לפחות).
  • שלב 9

    0 דקות
    חותכים את העוגה לקוביות לפני הגשתה.
עינוגי שוקולד

שלב 1 מתוך 9

מחממים בסיר בינוני על אש קטנה שוקולד מריר, חמאה, חלב וסוכר עד להיווצרות תערובת אחידה. מומלץ להוסיף לתערובת גם ליקר בטעם קפה (אפשר גם וודקה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

עינוגי שוקולד

שלב 2 מתוך 9

מוסיפים לתערובת את הפתי בר השבור.

עינוגי שוקולד

שלב 3 מתוך 9

מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית, דוחסים ומיישרים.

עינוגי שוקולד

שלב 4 מתוך 9

מעבירים את התבנית לקירור במקפיא למשך רבע שעה.

עינוגי שוקולד

שלב 5 מתוך 9

מחממים את השמנת המתוקה.

עינוגי שוקולד

שלב 6 מתוך 9

לקראת רתיחה מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים בעדינות, עד שאין גושים והתערובת מבריקה.

עינוגי שוקולד

שלב 7 מתוך 9

יוצקים לתבנית שיצאה מהמקפיא.

עינוגי שוקולד

שלב 8 מתוך 9

מקררים את העוגה עד להתייצבותה (למשך 4 שעות לפחות).

עינוגי שוקולד

שלב 9 מתוך 9

חותכים את העוגה לקוביות לפני הגשתה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים