המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את המים עם השמן והמלח ומוסיפים את הקמח, מבשלים עד שהבצק לא נדבק לסיר.
יוצרים 4 כדורים גדולים במרכז כל צלחת, ובכל כדור יוצרים שקע.
מטגנים מעט עם שמן את רסק העגבניות ומוסיפים מעט מים ותבלינים, מבשלים ומוסיפים את הדג (ניתן להחליף את הלוקוס בדג סול. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
יוצקים את הדג עם הרוטב בגומה שיצרנו בכדורי הבצק ומגישים עם לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0