דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עמית רוזנזון
כמו בספרד: תבשיל כיפי של אורז עם חזה עוף ופטריות בסיר אחד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
אורז בסמטי
200  גרם
פטריות שמפיניון
600  גרם
חזה עוף חתוך לקוביות
1 
בצל קצוץ
1 
פלפל אדום קצוץ
100  גרם
שמן זית
4  שיני
שום קצוצות
1  ליטר
ציר ירקות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת של פאיה ומטגנים שום, בצל ופלפל 5 דקות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את הפטריות ואת העוף ומטגנים עד להזהבה. *ניתן להמיר את פטריות השמפיניון לפטריות יער או שיטאקה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממליחים ומפלפלים ומוסיפים אורז.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים הכל במחבת ומוסיפים ציר עוף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10 דקות. מוציאים ומגישים.
פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

שלב 1 מתוך 6

מחממים שמן במחבת של פאיה ומטגנים שום, בצל ופלפל 5 דקות.

פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הפטריות ואת העוף ומטגנים עד להזהבה. *ניתן להמיר את פטריות השמפיניון לפטריות יער או שיטאקה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

שלב 3 מתוך 6

ממליחים ומפלפלים ומוסיפים אורז.

פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

שלב 4 מתוך 6

מערבבים הכל במחבת ומוסיפים ציר עוף.

פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

שלב 5 מתוך 6

מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.

פאיה של חזה עוף עם אורז ופטריות

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10 דקות. מוציאים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פפאיה תאילנדי

    סלט פפאיה תאילנדי

    15 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים