דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פארן פורי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פארן פורי

פארן פורי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עומר סנקר
לחם הודי מטוגן ממולא בחומוס

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
1  כפית
הל טחון
0.5  חבילה
מרגרינה
3  כוסות
גרגירי חומוס
1  כפית
מלח
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
מים פושרים לפי הצורך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את גרגרי החומוס עד שהם מתרככים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מערבבים את הקמח הסוכר {כפית} המלח והמרגרינה ואז מוסיפים מים. הבצק צריך להיות גמיש אבל לא דביק. יוצרים כדורים מהבצק.
  • שלב 3

    0 דקות
    את החומוס לאחר שהתרכך מסננים מהמים ומוסיפים לו את כוס הסוכר + הל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים עד שהחומוס יבש.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים לקרור ואז טוחנים את החומוס במטחנת בשר לפירורים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לוקחים כדור בצק ופותחים אותו לצורת קערה. ממלאים בכף - כף וחצי חומוס וסוגרים טוב טוב.
  • שלב 7

    0 דקות
    פותחים עם מערוך לצורת פיתה {להיזהר שלא תיקרע}.
  • שלב 8

    0 דקות
    מטגנים במחבת משומן מעט עד שהפיתה הופכת זהובה ומניחים בצלחת או בכלי סגור שישמרו רכות.
פארן פורי

שלב 1 מתוך 8

מבשלים את גרגרי החומוס עד שהם מתרככים.

פארן פורי

שלב 2 מתוך 8

בינתיים מערבבים את הקמח הסוכר {כפית} המלח והמרגרינה ואז מוסיפים מים. הבצק צריך להיות גמיש אבל לא דביק. יוצרים כדורים מהבצק.

פארן פורי

שלב 3 מתוך 8

את החומוס לאחר שהתרכך מסננים מהמים ומוסיפים לו את כוס הסוכר + הל.

פארן פורי

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים עד שהחומוס יבש.

פארן פורי

שלב 5 מתוך 8

מניחים לקרור ואז טוחנים את החומוס במטחנת בשר לפירורים.

פארן פורי

שלב 6 מתוך 8

לוקחים כדור בצק ופותחים אותו לצורת קערה. ממלאים בכף - כף וחצי חומוס וסוגרים טוב טוב.

פארן פורי

שלב 7 מתוך 8

פותחים עם מערוך לצורת פיתה {להיזהר שלא תיקרע}.

פארן פורי

שלב 8 מתוך 8

מטגנים במחבת משומן מעט עד שהפיתה הופכת זהובה ומניחים בצלחת או בכלי סגור שישמרו רכות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים