דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה פרפרים ברוטב סמיך ושמנתי עם עקצוץ חריפות של גבינת רוקפור. והכל בכלום עבודה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה פארפאלה אסם פרפקטו
2  כפות
שמן זית
12  עלים
מרווה
100  גרם
תרד צעירים ופריכים
250  גרם
גבינה 9%
2  שיני
שום מגוררות
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
100  גרם
גבינת רוקפור מפוררת
0  לפי הטעם
פלפל ירוק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה, ומטגנים את עלי המרווה והתרד כ-2 דק'. מוציאים, ושומרים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות, מסננים ומערבבים בשמן שבו טוגנו המרווה והתרד, ומחזירים לסיר. שומרים כ ½ כוס ממי הפסטה לדילול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה עם גבינת המסקרפונה והשום, תוך טריפה מתמדת, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים על אש נמוכה, מוסיפים את עלי התרד והמרווה ואת הרוקפור.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים מן האש (אם יש צורך מדללים את מי הפסטה), טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים כשהרוטב חמים עם אגוזי המלך מפוזרים מעל.
פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

שלב 1 מתוך 6

מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה, ומטגנים את עלי המרווה והתרד כ-2 דק'. מוציאים, ושומרים בצד.

פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

שלב 2 מתוך 6

מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות, מסננים ומערבבים בשמן שבו טוגנו המרווה והתרד, ומחזירים לסיר. שומרים כ ½ כוס ממי הפסטה לדילול.

פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

שלב 3 מתוך 6

מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה עם גבינת המסקרפונה והשום, תוך טריפה מתמדת, עד שמתקבלת תערובת חלקה.

פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

שלב 4 מתוך 6

יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים על אש נמוכה, מוסיפים את עלי התרד והמרווה ואת הרוקפור.

פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

שלב 5 מתוך 6

מסירים מן האש (אם יש צורך מדללים את מי הפסטה), טועמים ומתקנים תיבול.

פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

שלב 6 מתוך 6

מגישים כשהרוטב חמים עם אגוזי המלך מפוזרים מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים