דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פג'ואדה (שעועית ברזילאית)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיכל רוזנבאום
קדרה דרום אמריקאית עם בשר רך ושעועית שחורה שעושה שמח בלב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
שעועית שחורה
2  חבילות
נקניקיות הודו
1 
בצל
2  שיני
שום
6  עלים
עלה דפנה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את השעועית לילה קודם במים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול (רצוי סיר לחץ) מטגנים את הבצל להזהבה, לאחר הזהבה מוסיפים את השום ועלי הדפנה לטיגון קצרצר ומוסיפים את הבשרים והנקניקים עד לצריבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכניסים את השעועית ואת שאר התיבול, ממלאים את הסיר במים יותר מכיסוי ונותנים לרתוח. לאחר רתיחה סוגרים את הסיר ומבשלים עד אשר השעועית רכה מאוד והבשרים מבושלים היטב. (בסיר לחץ- כשעה, בסיר רגיל הזמן רב יותר).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים עם כף מחוררת כרבע מכמות השעועית למעבד מזון עם מעט מנוזלי הבישול- ומעבדים לנוזל חלק. מחזירים לסיר על מנת שיסמיך את שאר התבשיל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים בתוספת אורז לבן.
  • שלב 6

    0 דקות
    לשדרוג- סלט תפוזים ובצל לתוספת. חותכים שני תפוזים מקולפים לפרוסות דקות, ממליחים! פורסים בצל לפרוסות דקיקות גם כן ומערבבים עם התפוזים. ממליחים עוד מעט ומפלפלים.
פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

שלב 1 מתוך 6

משרים את השעועית לילה קודם במים.

פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

שלב 2 מתוך 6

בסיר גדול (רצוי סיר לחץ) מטגנים את הבצל להזהבה, לאחר הזהבה מוסיפים את השום ועלי הדפנה לטיגון קצרצר ומוסיפים את הבשרים והנקניקים עד לצריבה.

פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

שלב 3 מתוך 6

מכניסים את השעועית ואת שאר התיבול, ממלאים את הסיר במים יותר מכיסוי ונותנים לרתוח. לאחר רתיחה סוגרים את הסיר ומבשלים עד אשר השעועית רכה מאוד והבשרים מבושלים היטב. (בסיר לחץ- כשעה, בסיר רגיל הזמן רב יותר).

פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

שלב 4 מתוך 6

מוציאים עם כף מחוררת כרבע מכמות השעועית למעבד מזון עם מעט מנוזלי הבישול- ומעבדים לנוזל חלק. מחזירים לסיר על מנת שיסמיך את שאר התבשיל.

פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

שלב 5 מתוך 6

מגישים בתוספת אורז לבן.

פג'ואדה (שעועית ברזילאית)

שלב 6 מתוך 6

לשדרוג- סלט תפוזים ובצל לתוספת. חותכים שני תפוזים מקולפים לפרוסות דקות, ממליחים! פורסים בצל לפרוסות דקיקות גם כן ומערבבים עם התפוזים. ממליחים עוד מעט ומפלפלים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים