דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)

פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)

(0)
22 דקות
קל
מתכונאי/ת: שולי
עוגיות קשקבל מלוחות פשוטות להכנה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה
400  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
200  גרם
גבינת קשקבל
200  גרם
גבינה צהובה
200  גרם
קמח לבן
2 
ביצה
10  גרם
מלח 1/2 כף
10  גרם
אבקת אפייה 1 כף
1 
ביצה
100  גרם
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

22 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בתוך מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והגבינה 9% ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת תערובת חלקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים והמלח בהדרגה. מוסיפים את הקשקבל, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעובי של 6 מ"מ לקרוץ עיגולים, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש למאה תשעים מעלות למשך 12 דקות.
פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)

שלב 1 מתוך 5

בתוך מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והגבינה 9% ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת תערובת חלקה.

פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הביצים והמלח בהדרגה. מוסיפים את הקשקבל, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.

פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)

שלב 3 מתוך 5

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.

פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)

שלב 4 מתוך 5

מרדדים את הבצק לעובי של 6 מ"מ לקרוץ עיגולים, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום.

פוגצו (עוגיות קשקבל מלוחות)

שלב 5 מתוך 5

מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש למאה תשעים מעלות למשך 12 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל בלקני
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים