דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פונגו (fongo)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פונגו (fongo)

פונגו (fongo)

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פדובה סמי
מאפה עמוס בכל טוב: תרד, תפוחי אדמה וגבינות. רצוי להגיש עם יוגורט צונן

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
תרד
2  פרוסות
לחם יבש
3 
ביצה
0.5  כוס
חלב
100  גרם
גבינת קשקבל מגורדת
30  גרם
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
2 
תפוח אדמה בינוניים
1 
ביצה
60  גרם
גבינה צהובה מגורדת
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים ומסננים את התרד. קוצצים לרצועות של 2 ס"מ, חולטים במים רותחים ומסננים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    טורפים את הביצים, ומערבבים עם הלחם (ללא הקרום), ביצים, חלב והגבינה המגורדת. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    במגש המתאים לתנור, מוזגים את השמן והלחם. יוצקים את התערובת של התרד מעל.
  • שלב 4

    0 דקות
    קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרסקים ומערבבים עם הביצה והגבינה המגורדת. יוצרים גומות בתרד ויוצקים תלוליות של תפוחי האדמה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות כ-40 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    רצוי להגיש לצד יוגורט. בתיאבון!
פונגו (fongo)

שלב 1 מתוך 7

שוטפים ומסננים את התרד. קוצצים לרצועות של 2 ס"מ, חולטים במים רותחים ומסננים היטב.

פונגו (fongo)

שלב 2 מתוך 7

טורפים את הביצים, ומערבבים עם הלחם (ללא הקרום), ביצים, חלב והגבינה המגורדת. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

פונגו (fongo)

שלב 3 מתוך 7

במגש המתאים לתנור, מוזגים את השמן והלחם. יוצקים את התערובת של התרד מעל.

פונגו (fongo)

שלב 4 מתוך 7

קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה.

פונגו (fongo)

שלב 5 מתוך 7

מרסקים ומערבבים עם הביצה והגבינה המגורדת. יוצרים גומות בתרד ויוצקים תלוליות של תפוחי האדמה.

פונגו (fongo)

שלב 6 מתוך 7

אופים בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות כ-40 דקות.

פונגו (fongo)

שלב 7 מתוך 7

רצוי להגיש לצד יוגורט. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל טורקי
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים