דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פונגלום - לביבות ירקות קוצ'יניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פונגלום - לביבות ירקות קוצ'יניות

פונגלום - לביבות ירקות קוצ'יניות

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
לביבת ירק חריפה ומלאה בטעמים שיעיפו אתכם עד לקוצ'ין.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
גזר בינוניים
0.25 
כרוב בינוני
4  גבעולים
סלרי קצוצים דק
1 
פלפל אדום חריף קטן, נקי מגרעינים וקצוץ דק
1  זר
כוסברה קצוץ דק
3  עלים
קארי ירוק או 2-3 עלי קארי, קצוצים דק
3 
ביצה
5  כפות
קמח לבן
0.5  כפית
כמון טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.5  ליטר
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגרדים בפומפיה גזרים וכרוב. מערבבים את הסלרי, פלפל חריף, כוסברה ועלי וופאלה או הקארי עם הביצים והתבלינים בקערה גדולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, כף אחת בכל פעם, ומערבבים עד שנוצרת עיסה יציבה ולא נוזלית מדי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר עמוק, יוצרים לביבות בינוניות ומעבירים בעדינות לסיר עם השמן. מטגנים מ-2 הצדדים עד להשחמה.
פונגלום - לביבות ירקות קוצ'יניות

שלב 1 מתוך 3

מגרדים בפומפיה גזרים וכרוב. מערבבים את הסלרי, פלפל חריף, כוסברה ועלי וופאלה או הקארי עם הביצים והתבלינים בקערה גדולה.

פונגלום - לביבות ירקות קוצ'יניות

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים את הקמח, כף אחת בכל פעם, ומערבבים עד שנוצרת עיסה יציבה ולא נוזלית מדי.

פונגלום - לביבות ירקות קוצ'יניות

שלב 3 מתוך 3

מחממים את השמן בסיר עמוק, יוצרים לביבות בינוניות ומעבירים בעדינות לסיר עם השמן. מטגנים מ-2 הצדדים עד להשחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים