דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
הבצק רך, ספוגי ושטוח ומעליו עגבניות שרי ובצל מטוגן עפ גבינה בולגרית מגוררת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2.5  כוסות
מים
2  כפות
סוכר לבן
0.33  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח
2 
בצל סגול
20 
עגבנייה
300  גרם
גבינת פטה / בולגרית
0.33  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח לפיזור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לפרוס בצל לטבעות. לחצות עגבניות שרי.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחמם מעט שמן זית במחבת ולהקפיץ קלות את הבצל והעגבניות. להסיר מהאש ולצנן.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את הבצק בתבנית אפייה גדולה ומשומנת, משטחים את הבצק בכל התבנית ומניחים להתפחה מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצרים בבצק שבתבנית גומות עם האצבעות ובוזקים מלח גס ושמן זית.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים עגבניות שרי ובצל סגול ומגרדים גבינה בולגרית מעל.
  • שלב 9

    30 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-20-30 דקות, או עד הפוקאצה מזהיבה.
פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 1 מתוך 9

לפרוס בצל לטבעות. לחצות עגבניות שרי.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 2 מתוך 9

לחמם מעט שמן זית במחבת ולהקפיץ קלות את הבצל והעגבניות. להסיר מהאש ולצנן.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 3 מתוך 9

שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 5 מתוך 9

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 6 מתוך 9

מניחים את הבצק בתבנית אפייה גדולה ומשומנת, משטחים את הבצק בכל התבנית ומניחים להתפחה מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 7 מתוך 9

יוצרים בבצק שבתבנית גומות עם האצבעות ובוזקים מלח גס ושמן זית.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 8 מתוך 9

מפזרים עגבניות שרי ובצל סגול ומגרדים גבינה בולגרית מעל.

פוקאצה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ובצל סגול

שלב 9 מתוך 9

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-20-30 דקות, או עד הפוקאצה מזהיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים