דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ות מושלמות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ות מושלמות

פוקצ'ות מושלמות

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דורית בר-גולוב
ארוחת הערב שתמיד תשמח את הילדים: מאפה שמרים מתובל בשמן זית בתוספת גבינות, ירקות או זיתים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  קילוגרם
קמח שמרים לפיצה 1 קג אסם
1  כף
סוכר לבן
1.5  כפות
מלח
3  כוסות
מים
2.5  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
רוזמרין
0  לפי הטעם
עגבניות מיובשות
2 
פלפל ירוק
50  גרם
גבינת גלעד
50  גרם
גבינת קממבר
50  גרם
גבינת גורגונזולה
50  גרם
גבינת גלעד
0  לפי הטעם
זיתים
0  לפי הטעם
זיתים שחורים
0  לפי הטעם
עגבנייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מכניסים לקערת מיקסר 2 סוגי קמחים, סוכר (או דבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ושמן זית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרכיבים את וו הלישה ומפעילים את המיקסר במהירות נמוכה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את המים ולשים 10 דקות, עד קבלת בצק חלק ודביק מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים במגבת רטובה או בניילון נצמד, ומניחים לתפוח כ-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    הופכים את הבצק בקערה בכדי להוציא ממנו את האוויר (אין צורך ללוש או לחבוט).
  • שלב 6

    0 דקות
    מתפיחים פעם נוספת למשך 30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
  • שלב 8

    0 דקות
    אם יש אבן שמוט (אבן המיועדת לאפיית לחמים ופוקצ'ה) מכניסים לתנור לפני החימום.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכינים תבנית עם נייר אפייה (או רק נייר אפייה כשאופים עם אבן שמוט).
  • שלב 10

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-6 חתיכות. כדי לא לקרוע את הבצק בזמן החלוקה, יש לצבוט את החתיכות ממנו ולא לקרוע אותן.
  • שלב 11

    0 דקות
    מותחים קלות כל חתיכת פוקצ'ה על משטח משומן ונזהרים לא ליצור קרעים בבצק.
  • שלב 12

    0 דקות
    מניחים את הפוקצ'ות על נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ (3 אצבעות) למניעת הידבקות.
  • שלב 13

    0 דקות
    מורחים את הפוקצ'ות בשמן זית .
  • שלב 14

    0 דקות
    מעטרים את הפוקצ'ה בתוספות, על פי הטעם.
  • שלב 15

    0 דקות
    אופים בתנור החם 10 דקות, או עד שקצות הבצק מזהיבות (תלוי בעובי הבצק).
  • שלב 16

    0 דקות
    מניחים להתקרר.
  • שלב 17

    0 דקות
    לפני ההגשה ניתן לזלף עוד שמן זית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ה הדסה חיים

כןן

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים