דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פירושקי ממולא בתרד וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פירושקי ממולא בתרד וגבינה

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
מאפה שמרים מהמטבח הרוסי עם מילוי תרד וגבינות קשות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
חלמון
1  כף
מים
1  זר
תרד שטופים
1  גביע
גבינת קוטג'
100  גרם
גבינת קשקבל מגורדת
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
1 
חלמון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
0.33  כוס
שמן זית
50  גרם
חמאה
2 
ביצה
2  כוסות
מים פושרים
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הגבינות והביצים, עד לקבלת מלית אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרתיחים את עלי התרד ומסירים מהאש. מצננים, סוחטים וקוצצים. מוסיפים למלית הגבינות ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים חמאה ומצננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים על הבצק קורט קמח, כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק. קורצים באמצעות ספל רחב עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים במרכז כל עיגול כף מהמלית ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת, עד להכפלת הנפח.
  • שלב 11

    0 דקות
    לאחר ההתפחה, מברישים בחלמון ביצה מדולל במים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות, עד שהפירושקי מזהיבים. מצננים ומגישים.
פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 1 מתוך 11

מערבבים את הגבינות והביצים, עד לקבלת מלית אחידה.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 2 מתוך 11

מרתיחים את עלי התרד ומסירים מהאש. מצננים, סוחטים וקוצצים. מוסיפים למלית הגבינות ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 3 מתוך 11

ממיסים חמאה ומצננים.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 4 מתוך 11

מניחים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 5 מתוך 11

מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 6 מתוך 11

מפזרים על הבצק קורט קמח, כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 7 מתוך 11

מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 8 מתוך 11

מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק. קורצים באמצעות ספל רחב עיגולים בקוטר 10 ס"מ.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 9 מתוך 11

מורחים במרכז כל עיגול כף מהמלית ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 10 מתוך 11

מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת, עד להכפלת הנפח.

פירושקי ממולא בתרד וגבינה

שלב 11 מתוך 11

לאחר ההתפחה, מברישים בחלמון ביצה מדולל במים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות, עד שהפירושקי מזהיבים. מצננים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פירושקי ממולא בתפוחי אדמה ובצל מטוגן

    פירושקי ממולא בתפוחי אדמה ובצל מטוגן

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים