דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

(1)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
משקה ספניולי מסורתי מעט אלכוהולי בניחוח ורדים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
גרעיני דלעת
5  כוסות
מים
1  כפית
מי ורדים (או 4 טיפות תמצית ורדים)
3  כפות
סוכר לבן
0.25  כוס
ערק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    אם משתמשים בגרעיני מלון טריים, שוטפים היטב ונפטרים מן הקרומים ומן החומר הדביק. מפזרים על מגבת לייבוש בשמש (עדיף במשך יום שלם) ושוטפים שוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    אם משתמשים בגרעיני מלון מיובשים קנויים פשוט שוטפים היטב. מייבשים היטב-היטב אחרי השטיפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את הגרעינים היבשים (חשוב שיהיו יבשים לגמרי!) במעבד מזון עם להב פלדה, ומרסקים לאבקה גסה. זה לוקח זמן, לפחות 5 דק'. חשוב לרסק היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הרסק לחיתול, צוררים וסוגרים. משרים בקערה עם 5 כוסות מים. מניחים במקרר ל-5 שעות לפחות ועדיף ללילה שלם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את הקערה מהמקרר. סוחטים בכל הכוח את החיתול עם רסק גרעיני המלון לתוך המים שבקערה. טובלים שוב בנוזלים שבקערה וסוחטים שוב. בשלב זה, למיצוי מלא, אפשר לתלות את החיתול על הברז מעל לקערה למשך שעה-שעתיים, ולסחוט שוב בכל הכוח.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערה מתקבל נוזל לבן ומעט שמנוני. מתבלים בסוכר, מי ורדים וערק, בוחשים היטב ומעבירים לבקבוק.
  • שלב 7

    0 דקות
    הפפיטדה נשמרת במקרר עד שבוע.
פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

שלב 1 מתוך 7

אם משתמשים בגרעיני מלון טריים, שוטפים היטב ונפטרים מן הקרומים ומן החומר הדביק. מפזרים על מגבת לייבוש בשמש (עדיף במשך יום שלם) ושוטפים שוב.

פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

שלב 2 מתוך 7

אם משתמשים בגרעיני מלון מיובשים קנויים פשוט שוטפים היטב. מייבשים היטב-היטב אחרי השטיפה.

פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

שלב 3 מתוך 7

שמים את הגרעינים היבשים (חשוב שיהיו יבשים לגמרי!) במעבד מזון עם להב פלדה, ומרסקים לאבקה גסה. זה לוקח זמן, לפחות 5 דק'. חשוב לרסק היטב.

פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

שלב 4 מתוך 7

מעבירים את הרסק לחיתול, צוררים וסוגרים. משרים בקערה עם 5 כוסות מים. מניחים במקרר ל-5 שעות לפחות ועדיף ללילה שלם.

פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

שלב 5 מתוך 7

מוציאים את הקערה מהמקרר. סוחטים בכל הכוח את החיתול עם רסק גרעיני המלון לתוך המים שבקערה. טובלים שוב בנוזלים שבקערה וסוחטים שוב. בשלב זה, למיצוי מלא, אפשר לתלות את החיתול על הברז מעל לקערה למשך שעה-שעתיים, ולסחוט שוב בכל הכוח.

פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

שלב 6 מתוך 7

בקערה מתקבל נוזל לבן ומעט שמנוני. מתבלים בסוכר, מי ורדים וערק, בוחשים היטב ומעבירים לבקבוק.

פפיטדה - משקה גרעיני מלון עם ערק

שלב 7 מתוך 7

הפפיטדה נשמרת במקרר עד שבוע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • משקאות
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים