דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פפריקש הונגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פפריקש הונגרי

פפריקש הונגרי

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: hany shevach
מרק בשרי מפולפל, טעים ומשביע היישר מהמטבח ההונגרי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר (שריר או כתף)
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
6  כפות
שמן קנולה
1 
בצל גדול קצוץ
3  עלים
עלה דפנה
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה (או כמה חריף שאתם אוהבים)
3 
פלפל אדום קלויים, קלופים ומנוקים מחרצנים (אפשר קנויים, מצנצנת)
1.5  כוסות
מים רותחים
1  קילוגרם
תפוח אדמה
2 
ביצה
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבשר לקוביות בגודל של כ-3-4 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממליחים ומפלפלים את קוביות הבשר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרסקים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון למחית חלקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר רחב וכבד וכשהוא חם, מכניסים פנימה את קוביות הבשר, מטגנים ומשחמים אותם יפה, סביב סביב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את הבשר מהסיר ומוסיפים לסיר את הבצל ועלי הדפנה. מטגנים אותם כשלוש דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחזירים את הבשר לסיר, מערבבים דקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הפפריקה המתוקה והחריפה וממשיכים לערבב עוד שתי דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את הפלפלים הקלויים המרוסקים, מערבבים דקה נוספת, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים יפה ומביאים שוב לרתיחה.
  • שלב 9

    0 דקות
    בודקים מה מצב המלח והפלפל.
  • שלב 10

    0 דקות
    מכסים את הסיר, ומבשלים כשעתיים על להבה נמוכה מאד.
  • שלב 11

    0 דקות
    לכופתאות תפוחי אדמה: אופים את תפוחי האדמה בחום של 200 מעלות כשעה, עד שהם רכים.
  • שלב 12

    0 דקות
    קולפים ומרסקים אותם לפירה חלק בממעך ידני.
  • שלב 13

    0 דקות
    מוסיפים לפירה את הביצים, קמח, מלח ופלפל ומערבים לתערובת חלקה ואחידה.
  • שלב 14

    0 דקות
    צובטים מהבצק גוש בגודל אגרוף, ומגלגלים על משטח מקומח ל"נקניק" ארוך בעובי של כסנטימטר וחצי.
  • שלב 15

    0 דקות
    חותכים את ה"נקניק" לפיסות של כשני ס"מ עם סכין חדה ומניחים על מגש מקומח, ככה עושים עם כל הכמות.
  • שלב 16

    0 דקות
    מבשלים את הכופתאות בסיר גדול ובו הרבה מים רותחים, בכמה סבבים.
  • שלב 17

    0 דקות
    מבשלים ברתיחה עדינה עד שהכופתאות צפות במים.
  • שלב 18

    0 דקות
    מוציאים עם כף מחוררת ומניחים על מגש משומן דק.
  • שלב 19

    0 דקות
    מרכיבים את המנה: אחרי שעתיים, כשהתבשיל מוכן, הרוטב סמיך וריחני והבשר רך, מוסיפים בזהירות את הכופתאות המבושלות לסיר עם הפפריקש ומערבבים בעדינות רבה עם כף עץ כדי לא לשבור ולמעוך את הכופתאות.
  • שלב 20

    0 דקות
    מערבבים עד שכל הכופתאות מצופות ברוטב, מכסים ומבשלים יחד עוד שלוש-ארבע דקות.
פפריקש הונגרי

שלב 1 מתוך 20

חותכים את הבשר לקוביות בגודל של כ-3-4 ס"מ.

פפריקש הונגרי

שלב 2 מתוך 20

ממליחים ומפלפלים את קוביות הבשר.

פפריקש הונגרי

שלב 3 מתוך 20

מרסקים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון למחית חלקה.

פפריקש הונגרי

שלב 4 מתוך 20

מחממים את השמן בסיר רחב וכבד וכשהוא חם, מכניסים פנימה את קוביות הבשר, מטגנים ומשחמים אותם יפה, סביב סביב.

פפריקש הונגרי

שלב 5 מתוך 20

מוציאים את הבשר מהסיר ומוסיפים לסיר את הבצל ועלי הדפנה. מטגנים אותם כשלוש דקות.

פפריקש הונגרי

שלב 6 מתוך 20

מחזירים את הבשר לסיר, מערבבים דקה.

פפריקש הונגרי

שלב 7 מתוך 20

מוסיפים לסיר את הפפריקה המתוקה והחריפה וממשיכים לערבב עוד שתי דקות.

פפריקש הונגרי

שלב 8 מתוך 20

מוסיפים את הפלפלים הקלויים המרוסקים, מערבבים דקה נוספת, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים יפה ומביאים שוב לרתיחה.

פפריקש הונגרי

שלב 9 מתוך 20

בודקים מה מצב המלח והפלפל.

פפריקש הונגרי

שלב 10 מתוך 20

מכסים את הסיר, ומבשלים כשעתיים על להבה נמוכה מאד.

פפריקש הונגרי

שלב 11 מתוך 20

לכופתאות תפוחי אדמה: אופים את תפוחי האדמה בחום של 200 מעלות כשעה, עד שהם רכים.

פפריקש הונגרי

שלב 12 מתוך 20

קולפים ומרסקים אותם לפירה חלק בממעך ידני.

פפריקש הונגרי

שלב 13 מתוך 20

מוסיפים לפירה את הביצים, קמח, מלח ופלפל ומערבים לתערובת חלקה ואחידה.

פפריקש הונגרי

שלב 14 מתוך 20

צובטים מהבצק גוש בגודל אגרוף, ומגלגלים על משטח מקומח ל"נקניק" ארוך בעובי של כסנטימטר וחצי.

פפריקש הונגרי

שלב 15 מתוך 20

חותכים את ה"נקניק" לפיסות של כשני ס"מ עם סכין חדה ומניחים על מגש מקומח, ככה עושים עם כל הכמות.

פפריקש הונגרי

שלב 16 מתוך 20

מבשלים את הכופתאות בסיר גדול ובו הרבה מים רותחים, בכמה סבבים.

פפריקש הונגרי

שלב 17 מתוך 20

מבשלים ברתיחה עדינה עד שהכופתאות צפות במים.

פפריקש הונגרי

שלב 18 מתוך 20

מוציאים עם כף מחוררת ומניחים על מגש משומן דק.

פפריקש הונגרי

שלב 19 מתוך 20

מרכיבים את המנה: אחרי שעתיים, כשהתבשיל מוכן, הרוטב סמיך וריחני והבשר רך, מוסיפים בזהירות את הכופתאות המבושלות לסיר עם הפפריקש ומערבבים בעדינות רבה עם כף עץ כדי לא לשבור ולמעוך את הכופתאות.

פפריקש הונגרי

שלב 20 מתוך 20

מערבבים עד שכל הכופתאות מצופות ברוטב, מכסים ומבשלים יחד עוד שלוש-ארבע דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צירקה פפריקש - מרק עוף הונגרי

    צירקה פפריקש - מרק עוף הונגרי

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים