דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרמג׳יאנה חצילים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרמג׳יאנה חצילים

פרמג׳יאנה חצילים

(8)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: בן שי
מנה איטלקית קלאסית וקלה להכנה, עם פרוסות חצילים, פירורי לחם מתובלים, רוטב עגבניות עשיר ופרמזן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
פנים של חציל
3  כפות
שמן זית
1  כף
רסק עגבניות
2  שיני
שום קצוצות
0.5 
פלפל אדום חריף צ'ילי (לא חובה)
3  צנצנות
רוטבעגבניות לבישול פסטה
2  ענפי
בזיליקום
150  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
2  כדורים
גבינת מוצרלה פרסקה (לא חובה)
2  חבילות
פירורית מתובלת אסם
1  כוס
קמח
4 
ביצה
1  ליטר
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    פורסים את החצילים לאורך, ממליחים קלות ומסדרים בעמידה בתוך מסננת כדי שיוציאו נוזלים.
  • שלב 2

    10 דקות
    לסיר או קלחת מוסיפים מעט שמן זית, כף רסק עגבניות ומעט צ׳ילי גרוס, אם רוצים, ומטגנים קלות. מוסיפים את השום, גבעולי בזיליקום ו-3 צנצנות של רוטב עגבניות קלאסי פרפקטו ומבשלים על אש בינונית עד שהסמיך מעט.
  • שלב 3

    10 דקות
    מייבשים את החצילים עם נייר סופג ומצפים בקמח, מומלץ לנער קמח עודף, טובלים בביצה ואז מצפים בפירורית מתובלת. מטגנים עד להזהבה.
  • שלב 4

    1 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 5

    30 דקות
    בתבנית אפייה גדולה מסדרים בשכבות רוטב, חצילים מטוגנים, עלי בזיליקום, פרמזן מגוררת וקצת מוצרלה עד שהתבנית מלאה. שכבה אחרונה צריכה להיות רוטב, פרמזן וקצת מוצרלה. מכניסים לתנור על המדף התחתון ל-30 דקות אפייה. מוציאים ומגישים מיד.
פרמג׳יאנה חצילים

שלב 1 מתוך 5

פורסים את החצילים לאורך, ממליחים קלות ומסדרים בעמידה בתוך מסננת כדי שיוציאו נוזלים.

פרמג׳יאנה חצילים

שלב 2 מתוך 5

לסיר או קלחת מוסיפים מעט שמן זית, כף רסק עגבניות ומעט צ׳ילי גרוס, אם רוצים, ומטגנים קלות. מוסיפים את השום, גבעולי בזיליקום ו-3 צנצנות של רוטב עגבניות קלאסי פרפקטו ומבשלים על אש בינונית עד שהסמיך מעט.

פרמג׳יאנה חצילים

שלב 3 מתוך 5

מייבשים את החצילים עם נייר סופג ומצפים בקמח, מומלץ לנער קמח עודף, טובלים בביצה ואז מצפים בפירורית מתובלת. מטגנים עד להזהבה.

פרמג׳יאנה חצילים

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

פרמג׳יאנה חצילים

שלב 5 מתוך 5

בתבנית אפייה גדולה מסדרים בשכבות רוטב, חצילים מטוגנים, עלי בזיליקום, פרמזן מגוררת וקצת מוצרלה עד שהתבנית מלאה. שכבה אחרונה צריכה להיות רוטב, פרמזן וקצת מוצרלה. מכניסים לתנור על המדף התחתון ל-30 דקות אפייה. מוציאים ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • אפייה
  • בראנץ'
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • תבשילי קדרה
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • על בסיס עגבניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים