המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה היטב סויה, דבש וחמאה לתערובת אחידה. מורחים על כל פרוסה ומסדרים את הפרוסות אחת על השנייה, כל 3 פרוסות יחד.
חותכים את השוליים – את הקשה.
טורפים בקערה ביצים וסויה. טובלים את הלחם בביצה ומטגנים במחבת עם חמאה ושמן זית, על אש נמוכה, מכל הכיוונים.
להגשה מלוחה: גלידה וניל בצל ירוק קצוץ שומשום. להגשה מתוקה: גלידה וניל בננות מקורמלות בדבש וסויה קוקוס טחון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0