דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צ'אקאפולי של ללי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צ'אקאפולי של ללי

צ'אקאפולי של ללי

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: ללי מנשרוב
תבשיל קדירת בשר עם רכיבים יחודיים מהמטבח הגיאורגי. מפנק ומלא בטעמים של חורף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
טלה טחון
2 
בצל
8  שיני
שום
6  גבעולים
בצל ירוק
2  עלים
עלה דפנה
1  ליטר
מים
2  גבעולים
סלרי
1  זר
כוסברה
1  זר
פטרוזיליה
3  חבילות
עלי טרגון
1  כפית
זרעי כוסברה
1 
פלפל אדום חריף
0  לפי הטעם
מלח
1  כוס
רוטב שזיפים
0.5 
לימון
3  כוסות
יין לבן
1  כף
זרעי כוסברה
1  כף
כוסברה יבשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את הבשר, עד להשחמה מלאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השום הקצוץ, עלי דפנה וחצי לימון סחוט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המים הרתוחים ומבשלים במשך כ-60 דקות, עד שעה וחצי בבישול אטי. בסיום הבישול, המים צריכים לכסות חלקית את הבשר.
  • שלב 5

    5 דקות
    בזמן שהבשר מתבשל, יש לחתוך/לקצוץ את כל סוגי הירק, תבלינים והטקמאלי (אם אין בנמצא ניתן להשתמש בכוס שזיפי מטלי או במיץ לימון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.)
  • שלב 6

    0 דקות
    בתום בישול הבשר, יש להוסיף את כל יתר המצרכים מהסעיף הקודם, ולהמשיך לבשל עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר 10 דקות לבדוק את טעם התבשיל ולתקן טעמים בפלפל ומלח.
  • שלב 8

    0 דקות
    בסיום תיקון התיבול, להוסיף את היין ולהמשיך לבשל על אש קטנה לעוד כ-5 דקות.
צ'אקאפולי של ללי

שלב 1 מתוך 8

מטגנים את הבצל עד לשקיפות.

צ'אקאפולי של ללי

שלב 2 מתוך 8

לאחר מכן מוסיפים את הבשר, עד להשחמה מלאה.

צ'אקאפולי של ללי

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את השום הקצוץ, עלי דפנה וחצי לימון סחוט.

צ'אקאפולי של ללי

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את המים הרתוחים ומבשלים במשך כ-60 דקות, עד שעה וחצי בבישול אטי. בסיום הבישול, המים צריכים לכסות חלקית את הבשר.

צ'אקאפולי של ללי

שלב 5 מתוך 8

בזמן שהבשר מתבשל, יש לחתוך/לקצוץ את כל סוגי הירק, תבלינים והטקמאלי (אם אין בנמצא ניתן להשתמש בכוס שזיפי מטלי או במיץ לימון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.)

צ'אקאפולי של ללי

שלב 6 מתוך 8

בתום בישול הבשר, יש להוסיף את כל יתר המצרכים מהסעיף הקודם, ולהמשיך לבשל עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.

צ'אקאפולי של ללי

שלב 7 מתוך 8

לאחר 10 דקות לבדוק את טעם התבשיל ולתקן טעמים בפלפל ומלח.

צ'אקאפולי של ללי

שלב 8 מתוך 8

בסיום תיקון התיבול, להוסיף את היין ולהמשיך לבשל על אש קטנה לעוד כ-5 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים