דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צ'ופ סואי במרק מיסו פיקנטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צ'ופ סואי במרק מיסו פיקנטי

צ'ופ סואי במרק מיסו פיקנטי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה נהדרת לצמחוניים, מלאה, משביעה, טעימה ובריאה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
נודלס אטריות להקפצה אסם
250  גרם
טופו טרי חתוך לקוביות
1 
קולורבי מקולף חתוך לרצועות עבות
0.5  כוס
כרוב חתוך לרצועות דקיקות
0.5  כוס
נבטי סויה
0.5  כוס
פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
8  עלים
בצל חתוכים לנתחים
1 
בצל פרוס
2  כוסות
תרד טריים נקיים
8  שיני
שום פרוסות
4  כפות
מיסו
3  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
סוכר לבן
1  כף
חומץ
2  ליטר
מים
2  ליטר
מרק צח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    17 דקות
    מביאים את כל חומרי המרק לרתיחה טועמים ומתקנים מליחות-חמיצות. *ניתן להמיר את הנודלס ב-500 גרם אטריות חיטה מלאה טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים ווק אורינטלי מראש.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים מעט שמן סויה/בוטנים ומוסיפים את המרכיבים לפי הסדר זמן הטיגון ערבוב: בצל, קולורבי, שום, כרוב, פלפל אדום, וטופו, בתנועות ערבוב או הקפצה ומניחים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את התרד, האטריות, הירקות והמרק לקערות הגשה אישיות(לפי סדר זה), ומטפטפים מעט שמן שומשום כהה אורינטלי.
צ'ופ סואי במרק מיסו פיקנטי

שלב 1 מתוך 4

מביאים את כל חומרי המרק לרתיחה טועמים ומתקנים מליחות-חמיצות. *ניתן להמיר את הנודלס ב-500 גרם אטריות חיטה מלאה טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

צ'ופ סואי במרק מיסו פיקנטי

שלב 2 מתוך 4

מחממים ווק אורינטלי מראש.

צ'ופ סואי במרק מיסו פיקנטי

שלב 3 מתוך 4

שמים מעט שמן סויה/בוטנים ומוסיפים את המרכיבים לפי הסדר זמן הטיגון ערבוב: בצל, קולורבי, שום, כרוב, פלפל אדום, וטופו, בתנועות ערבוב או הקפצה ומניחים בצד.

צ'ופ סואי במרק מיסו פיקנטי

שלב 4 מתוך 4

מחלקים את התרד, האטריות, הירקות והמרק לקערות הגשה אישיות(לפי סדר זה), ומטפטפים מעט שמן שומשום כהה אורינטלי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים