דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: דינה
עוגת ביסקוויטים ללא אפיה: שכבות של ביסקוויטים, קרם וניל, ריבת חלב וציפוי גנאש שוקולד

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
פתיבר קלאסי
250  גרם
גבינה 9%
250  גרם
גבינה לבנה 5%
500  גרם
ריבת חלב
1  כוס
קפה חזק, לא ממותק, פושר
100  גרם
שוקולד מריר
100  גרם
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את הגבינות עם ריבת החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לסדר שכבה של פתי בר בתבנית מרובעת.
  • שלב 3

    0 דקות
    להרטיב את הפתי-בר בקפה.
  • שלב 4

    0 דקות
    למרוח שכבה של קרם.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחזור על אותה פעולה עד שנגמרים הפתי בר.
  • שלב 6

    0 דקות
    לשים שמנת מתוקה בסיר קטן ולהביא לרתיחה.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף את השוקולד ולבשל עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 8

    0 דקות
    לצפות את העוגה בגנאש שנוצר ולהעביר למקרר לארבע שעות.
צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 1 מתוך 8

לערבב את הגבינות עם ריבת החלב עד לקבלת תערובת אחידה.

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 2 מתוך 8

לסדר שכבה של פתי בר בתבנית מרובעת.

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 3 מתוך 8

להרטיב את הפתי-בר בקפה.

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 4 מתוך 8

למרוח שכבה של קרם.

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 5 מתוך 8

לחזור על אותה פעולה עד שנגמרים הפתי בר.

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 6 מתוך 8

לשים שמנת מתוקה בסיר קטן ולהביא לרתיחה.

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 7 מתוך 8

להוסיף את השוקולד ולבשל עד קבלת תערובת אחידה.

צוקוטורטה - עוגת ביסקוויטים

שלב 8 מתוך 8

לצפות את העוגה בגנאש שנוצר ולהעביר למקרר לארבע שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים