דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בקר ביין וטרגון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בקר ביין וטרגון

צלי בקר ביין וטרגון

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
דידי דמרר וג'ודי אקהאוז מבשלות מנה עיקרית מושקעת ומרשימה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול, קצוץ דק
4  כפות
שמן קנולה
1  קילוגרם
בשר כתף (מספר 5) בחתיכה אחת (רצוי כתף)
2  כפות
קמח לבן
5 
תפוח אדמה קלופים
1.5  כוסות
יין אדום
4.5  כוסות
מים
1  כף
רוטב ווסטרשיר
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2  כפות
רסק עגבניות
3  כפות
עלי טרגון טרי, קצוץ דק
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור או לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בסיר גדול על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון שקוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים את הבשר ומטגנים אותו מכל צדדיו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את כל שאר החומרים לסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כשעה. בודקים אם הבשר רך, אם לא, ממשיכים לבשל כ-20 דק' נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחכים עד שהבשר מצטנן, מוציאים אותו מהסיר ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מחזירים את פרוסות הבשר לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפני ההגשה מחממים מחדש, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
צלי בקר ביין וטרגון

שלב 1 מתוך 5

מטגנים בסיר גדול על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון שקוף.

צלי בקר ביין וטרגון

שלב 2 מתוך 5

מקמחים את הבשר ומטגנים אותו מכל צדדיו.

צלי בקר ביין וטרגון

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את כל שאר החומרים לסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כשעה. בודקים אם הבשר רך, אם לא, ממשיכים לבשל כ-20 דק' נוספות.

צלי בקר ביין וטרגון

שלב 4 מתוך 5

מחכים עד שהבשר מצטנן, מוציאים אותו מהסיר ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מחזירים את פרוסות הבשר לסיר.

צלי בקר ביין וטרגון

שלב 5 מתוך 5

לפני ההגשה מחממים מחדש, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים