המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הצלי (לא כולל הכוסברה והבצל הירוק) בסיר ומערבבים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי, עד שהבשר רך.
מגישים על אורז לבן ומפזרים מעל כוסברה ובצל ירוק בנדיבות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0