דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בקר קר (לפריסה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בקר קר (לפריסה)

צלי בקר קר (לפריסה)

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
נתח בקר שמתבשל בתוך רוטב שיכור מיין, מוגש קר ופרוס

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר כתף בקר מס' 5 או פילה מדומה
1 
בצל גדול חתוך לקוביות
4  שיני
שום שלמות
0.5  ליטר
ציר בקר
2  כפות
סילאן
0.5  בקבוק
יין אדום
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  ענף
רוזמרין
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  קורט
ציפורן
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הצלי: מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את שיני השום, ואוטמים את נתח הבשר מכל צדדיו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את היין, הציר, הסילאן ויתר התבלינים, מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים את הנתח ומניחים במשך יממה במקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    בהגשה פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
צלי בקר קר (לפריסה)

שלב 1 מתוך 5

הכנת הצלי: מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את שיני השום, ואוטמים את נתח הבשר מכל צדדיו.

צלי בקר קר (לפריסה)

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את היין, הציר, הסילאן ויתר התבלינים, מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל ומביאים לרתיחה.

צלי בקר קר (לפריסה)

שלב 3 מתוך 5

מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים.

צלי בקר קר (לפריסה)

שלב 4 מתוך 5

מצננים את הנתח ומניחים במשך יממה במקרר.

צלי בקר קר (לפריסה)

שלב 5 מתוך 5

בהגשה פורסים את הנתח לפרוסות דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים