דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלעות כבש מבושלים ביין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלעות כבש מבושלים ביין

צלעות כבש מבושלים ביין

(2)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איריס מלכה
תבשיל עשיר וחגיגי של צלעות כבש, עם פטריות ברוטב יין סמיך

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  נתחי
חתיכות ספריבס לבקש את הכי יפה לכבוד החג
2 
בצל גדולים
1  סלסילה
פטריות שמפיניון טריות קלופות ופרוסות, אפשר גם את הרגל
1  כוס
יין אדום
7  שיני
שום פרוסים
3  עלים
עלה דפנה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
כמון טחון
0  לפי הטעם
בהרט
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה או פפריקה חריפה, לאוהבי חריף
4  כפות
שמן קנולה לטיגון הבצל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר שטוח עם מכסה, לטגן את הבצל במעט שמן.
  • שלב 2

    30 דקות
    להוסיף את הצלעות לצלות אותם יחד עם הבצל, להוסיף את עלי הדפנה, להוסיף 1-2 כוסות מים ולבשל כ-30 דקות.
  • שלב 3

    30 דקות
    לאחר מכן להוסיף את התבלינים לפי הטעם, ולהמשיך לבשל עוד 30 דקות.
  • שלב 4

    15 דקות
    לאחר שעה של בישול מוסיפים את הכוס יין ואת הפטריות לבשל עוד 10-15 דקות.
צלעות כבש מבושלים ביין

שלב 1 מתוך 4

בסיר שטוח עם מכסה, לטגן את הבצל במעט שמן.

צלעות כבש מבושלים ביין

שלב 2 מתוך 4

להוסיף את הצלעות לצלות אותם יחד עם הבצל, להוסיף את עלי הדפנה, להוסיף 1-2 כוסות מים ולבשל כ-30 דקות.

צלעות כבש מבושלים ביין

שלב 3 מתוך 4

לאחר מכן להוסיף את התבלינים לפי הטעם, ולהמשיך לבשל עוד 30 דקות.

צלעות כבש מבושלים ביין

שלב 4 מתוך 4

לאחר שעה של בישול מוסיפים את הכוס יין ואת הפטריות לבשל עוד 10-15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלעות טלה בזעפרן

    צלעות טלה בזעפרן

    120 דקות בינוני
  • צלעות בקר ביין אדום של צילי

    צלעות בקר ביין אדום של צילי

    250 דקות בינוני
  • צלעות כבש של אימא

    צלעות כבש של אימא

    120 דקות קל
  • צלעות טלה בקדרה מהירה של עגבניות ותפוחי אדמה

    צלעות טלה בקדרה מהירה של עגבניות ותפוחי אדמה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים