דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלע עגל במרינדה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלע עגל במרינדה

צלע עגל במרינדה

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
צלע עגל מושרה במרינדה יין שרי מתוק, בצלי שאלוט ותבלינים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
צלע עגל ללא עצמות
4  כפות
שמן צמחי
120  גרם
תפוחי עץ יבשים מושרים במרינדה
0.67  כוס
דבש
5  שיני
שום כתושות
3 
בצלי שאלוט (פנינה) קצוצים
1  כף
ג'ינג'ר קצוץ
1 
פלפל אדום חריף טרי קטן וחתוך
1  כוס
יין מתוק
1  כף
זרעי כוסברה כתושים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר רחב ואוטמים את הבשר בשמן החם מכל צדדיו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הבשר למשך שלוש שעות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים את התפוחים בתבנית מתאימה ומניחים עליהם את הנתח.
  • שלב 4

    20 דקות
    צולים בתנור בחום של 170 מעלות, כ-20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוצאים את הנתח, פורסים ומסדרים אותו על צלחת הגשה שעליה מניחים את התפוחים שנאפו בינתיים.
צלע עגל במרינדה

שלב 1 מתוך 5

מחממים את השמן בסיר רחב ואוטמים את הבשר בשמן החם מכל צדדיו.

צלע עגל במרינדה

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הבשר למשך שלוש שעות.

צלע עגל במרינדה

שלב 3 מתוך 5

מפזרים את התפוחים בתבנית מתאימה ומניחים עליהם את הנתח.

צלע עגל במרינדה

שלב 4 מתוך 5

צולים בתנור בחום של 170 מעלות, כ-20 דקות.

צלע עגל במרינדה

שלב 5 מתוך 5

מוצאים את הנתח, פורסים ומסדרים אותו על צלחת הגשה שעליה מניחים את התפוחים שנאפו בינתיים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלעות כבש מבושלים ביין

    צלעות כבש מבושלים ביין

    120 דקות בינוני
  • צלעות טלה בתנור עם פירות יבשים

    צלעות טלה בתנור עם פירות יבשים

    300 דקות מאתגר
  • צלעות הודו עם יין לבן

    צלעות הודו עם יין לבן

    100 דקות קל
  • צלעות כבש בפירות יבשים

    צלעות כבש בפירות יבשים

    145 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים